Kurcze trzabylo skoczyć do Gliwic do alabu czy diagnostyki, wyniki miewałam 15-16..cały czas! niestety przypuszczam, że wyniki będą dopiero wieczorem :/
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety, już się pogubiłam kto robił

Ja mam okres taki ze szok

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze trzabylo skoczyć do Gliwic do alabu czy diagnostyki, wyniki miewałam 15-16..cały czas! niestety przypuszczam, że wyniki będą dopiero wieczorem :/
sla, miałam pobranie dopiero po 9 i to w innym niż zazwyczaj punkcie więc wątpię, że będą wcześniej niż po 17a jaki lab?
Ja też drożność źle wspominam strasznie mnie bolało, ale dobrze że masz drożneJa już po drożności. Jeny jaki to był dla mnie horror. Coś strasznego….
Ale wszystko drożne i pęcherzyk 17mm. Idę jutro do mojej lekarki na monitoring i pewnie dostanę ovitrelle
A kuwa nie, łazanki robię dla całej armi i pot mi po dupie leci
Dla mnie to był horror dosłownie. To co się działo w trakcie i poJa też drożność źle wspominam strasznie mnie bolało, ale dobrze że masz drożnei mnie niestety jeden nie jest w pełni chyba drożny bo kontrast przepłynął z opóźnieniem,ale nadal mam nadzieję że dla mnie również dobrze wszystko się skończy
![]()
O tak...no mi generalnie w tych moich staraniach chujokreske pokazał pink, ten pre test i jeszcze jakiśTak, jak pierwszy raz kupowałam to właśnie w rossmannie. Ja w sumie z innych testów nie korzystałam (poza jakimś badziewiem z Allegro, które miało bladą kreskę przy becie 1800), a pink strumieniowy u mnie wykrył betę 6,70 w 9dpo. Innych fajnych niestety nie znam. A! Pomijając te tragiczne domowe testy z krwi, na które też @Lunaa09 naciągnięto w maju![]()
A owu wypadnie prawdopodobnie kiedy?O tak...no mi generalnie w tych moich staraniach chujokreske pokazał pink, ten pre test i jeszcze jakiś
U mnie sytuacja taka, że w lipcu seksy mogą być do 7...także pewnie kolejny miesiąc w dupie, a miałabym taki ładny termin, 1 kwiecień
![]()
Ja widzę najbardziej na tym pierwszym zdjeciuJa dziś robiłam test, duszek wyszedł, gdzie w poprzednie dni było bialutko. Dzisiaj 12dpo. Też widzicie ?
Załączam kilka zdj,.bo nie wiem jak tutaj te zdj będzie widać. Ciezko było uchwycić.
Edit: ehh, na tych najfajniejszych zdj jest za duży plik i się wysłać nie da...