reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Boże laski ale miałam zawał 😂😂😂😂😂 sprawdzam proga a tam wynik 55.700 już przerażona myślę KU.R.WA CIĄŻA. CIĄŻA. Ch.uj że 6dpo, ch.uj że to wynik z kosmosu 🤣🤣🤣 zjechałam niżej i widzę „progesteron jednostka standardowa 17.49 ng/ml”. Pierwszy raz robiłam w synevo i nie wiedziałam że podają tam w dwóch jednostkach 🤣 czyli owulacja była, prozek jak na 6dpo u mnie standardowy.

Dziewczyny, wierzycie że bóle okresowe też mogą zapowiadać ciążę? Tak sobie czytam różne wypowiedzi w internecie i podobno dużo kobiet ma bóle identyczne jak okresowe a okazuje się,że jednak są w ciąży 🤔 Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Ja w sumie nie pamiętam już jak to było u mnie...

Będę was nadrabiać wieczorem, bo nastukałyście tych stron :o Ale chciałam tylko powiedzieć, że u mnie jakaś dziwna sytuacja: na papierze przy podcieraniu zobaczyłam plamkę krwi, jasnoczerwonej. Najprawdopodobniej po prostu zahaczyłam gdzieś pazurem 🤣 Ale zaczęło mnie to zastanawiać, bo kreski na testach owulacyjnych robią mnie dalej w bambuko i jak patrzę po zdjęciach, to najciemniejsza wyszła mi 19 czerwca, ale z racji tego, że to był 7dc, to nie robiłam wtedy tych testów regularnie, bo myślałam, że to zdecydowanie za wcześnie. Dziś 14 dc i już kurczę mogłaby ta owulka za chwilę być, szczególnie że w tym cyklu brałam lamettę... Aż mnie kusi skoczyć jutro na proga, ale nie mam za bardzo czasu.

Dziewczyny, wierzycie że bóle okresowe też mogą zapowiadać ciążę? Tak sobie czytam różne wypowiedzi w internecie i podobno dużo kobiet ma bóle identyczne jak okresowe a okazuje się,że jednak są w ciąży 🤔 Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Ja w sumie nie pamiętam już jak to było u mnie...

W pierwszej ciąży (gdy jeszcze nie wiedziałam, że się udało ale i tak planowałam nazajutrz test) miałam bóle okresowe i pamiętam jak już leżałam wieczorem i myślałam, że znowu się nie udało bo udka napierdalają 🤣
A rano zrobiłam test i miałam mega zdziwko 🥹 Do dzisiaj pamiętam to uczucie a to było w 2016 roku 🥰

Ja już tu pisałam tydzień temu - że u mnie te bóle były inne.
Podobne, ale ciut inne

reklama
Do góry