reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Ja biorę euthyrox od ponad półtora roku ale u mnie w pakiecie z niedoczynnością jest jeszcze Hashimoto I moja endo mi odradziła jod przy tym 😁
Z tym, że ja startowałam z tsh 4 z hakiem 😅
Ja tez mam niedoczynność z hasimoto, tez endokrynolog odradzała jod, a ja zaryzykowałam, z anty tpo stopniowo 76,90 na 61,10, obecnie 58,70 i tg z 242 stopniowo na 200 obecnie 28,10 i tez czuje sie lepiej.

reklama
Ja obiecałam mężowi że razem pooglądamy wieczorem... ale czy musi wiedzieć 🙈🙈

Ja się wieczorem źle czułam, odchorowuje chyba weekendowe wesele, jakieś rewolucje żołądkowe mam. Ale w grudniu miałam usuwany woreczek żółciowy a trochę za bardzo poszlałam..

Dzień dobry! 2 pytania na dobre rozpoczęcie miesiąca 🤣
1. Czy ten test jest zalany?
2. Czy wy też coś tam widzicie?!
Nie pytajcie, co mnie pokusiło, bo w teorii ja mam dzisiaj owulację. Ale czuję się jakoś dziwnie, ciągle myślę o tej mocnej kresce w 8dc, w dodatku obudził mnie ból brzucha jak na okres i jakoś tak wyszło...
Miałam taki test w zeszłym cyklu,że było widać miałby pasek a po jego bokach zaciągnięty barwnik. Nie martw się - gdyby z 8dc coś się miało rozwinąć z poprzedniego cyklu to byś miała napewno ciemną, mocną krechę

Ja obejrzałam z mężem w jeden wieczór prawie wszystkie odcinki a na wczoraj zostawiliśmy sobie ostatni. Jestem zdruzgotana, niezadowolona i wg to gracz 100 i 333 to tępe dzidy i mi ich nie jest szkoda! I wg to koszmar 222, nawet nie dała córce imienia...
Mi gracz 100 tak działa na nerwy, że nie mogę na dziada patrzeć

Wy tu testujecie a ja czekam na okres dalej .
Dziś dopiero 9dni po owulacji. Fazę mam lutealna 10 max 11 dni .
Jak tak dalej pójdzie to będę testować w sierpniu.
Mnie zapisz na ławkę, będę tam siedzieć I się kisić ❤️

reklama
Ja obejrzałam z mężem w jeden wieczór prawie wszystkie odcinki a na wczoraj zostawiliśmy sobie ostatni. Jestem zdruzgotana, niezadowolona i wg to gracz 100 i 333 to tępe dzidy i mi ich nie jest szkoda! I wg to koszmar 222, nawet nie dała córce imienia...
Laski, nie spoilerujcie!! 😁 Ja jeszcze ostatniego sezonu nie widziałam 😅

Do góry