Jestem tak zestresowana że niedobrze mi i ciągle mam wrażenie że zwymiotuje. Czekamy razem terazCzyli już za chwileczkę! Trzymam kciuki, a potem już TYLKO czekanie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem tak zestresowana że niedobrze mi i ciągle mam wrażenie że zwymiotuje. Czekamy razem terazCzyli już za chwileczkę! Trzymam kciuki, a potem już TYLKO czekanie![]()
Dziewczynka na moje oko. Wyrostek równoległy z kręgosłupem.To jest nasze 4,8 cm dziecię i świecący wyrostek płciowy![]()
Będzie dobrzeJestem tak zestresowana że niedobrze mi i ciągle mam wrażenie że zwymiotuje. Czekamy razem teraz![]()
Dobra trochę poczekamy i się postresujemy, ale wierzę, że obie dostaniemy super wieści! Jaki czas oczekiwania Ci powiedzieli? Mi 4-8 dni roboczychJestem tak zestresowana że niedobrze mi i ciągle mam wrażenie że zwymiotuje. Czekamy razem teraz![]()
2-3 dni na dotarcie próbek do laboratorium i potem do 8 dni roboczych wynikDobra trochę poczekamy i się postresujemy, ale wierzę, że obie dostaniemy super wieści! Jaki czas oczekiwania Ci powiedzieli? Mi 4-8 dni roboczych
Pani Doktor powiedziała, żeby się nie nastawiać, ale wyrostek jest równoległy do kręgosłupa i większe prawdopodobieństwo jest na dziewczynkę.
U chłopców wyrostek odstaje do góry![]()
Też bym powiedziała chłopakU nas ostatnio był taki i lekarz stwierdził, ze jego okiem chłopak, ale nie chce nic obiecywać bo to nie jest takie 100% pewności.
Jeśli się potwierdzi to moja intuicja jest niezawodna jednak, a zbyt rzadko jej słucham.. ma ktoś tak samo jak ja?Też bym powiedziała chłopak
Ja mam zawsze tak że pierwsza myśl jest ta dobra ale wydaje mi się to za proste i zbyt szybko rozkminione i zaczynam drążyć szukać jednak innego i wychodzi finalnie że przekombinowałamJeśli się potwierdzi to moja intuicja jest niezawodna jednak, a zbyt rzadko jej słucham.. ma ktoś tak samo jak ja?
Czasami ten głos w głowie mówiący „nie rób tego tak” „moze jednak pomysl nad tym” a Wy wbrew temu dzialacie?
Ja tak mam i wbrew zaleceniom podnosiłam Synka, teraz problem z plecami, jestem wlasnie po konsultacji z fizjo, na cale szczescie optymistycznie twierdzi, ze miesiac i bedzie po sprawie. Czyli 4 wizyty po 180 zł, JUHU!
U mnie próbki już na drugi dzień były w laboratorium (pobranie w Katowicach)2-3 dni na dotarcie próbek do laboratorium i potem do 8 dni roboczych wynik