kavangah
Fanka BB :)
Ja też juz umówiłam, na 30 sierpniaumówiłam się na prenentalne na 22 sierpnia![]()
U mnie tez nikt nie wymagał karty ciąży ani nic. Tyle ze to tez prywatnie więc moze dlatego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też juz umówiłam, na 30 sierpniaumówiłam się na prenentalne na 22 sierpnia![]()
U mnie też 3Hej, nieśmiało zaglądam. Dzisiaj robiłam test wieczorem i wyszedł mocno widoczny. Rano zrobię jeszcze raz drugi. Termin niby na 25 marca. W domu jeszcze 2 dzieci - 3l, 1l. Nie mam pojęcia czy dam sobie radę, zwłaszcza, że już teraz nie wyrabiam
mój mąż też ma ciężką pracę. Jest ratownikiem medycznym i pracuje w dwóch miejscach i teraz wyrabia po ponad 300h miesięcznie. I głównie sama wszystko ogarniam. Nawet jak ma wolne to mogą po niego zadzwonić.U mnie też 3w domu 5latek i roczniak
też jest ciężko, ale wiem juz od prawie miesiąca więc sie przyzwyczaiłam do tej myśli
napewno bedzie ciężko ale co zrobić, jakoś trzeba bedzie dać radę.
U mnie największym problemem jest fakt ze mąż tylko na weekend w domu więc będzie ciężko. W tamtym roku jak rodziłam to nie udało sie mu nawet wziąć wolnego po porodzie i zostałam odrazu sama, więc trochę wieczorów przepłakałam, ale mam nadzieję ze tym razem się uda i zostanie dłużej![]()
Na nfz też nie wymagają, zapisują nawet przez telefon, wystarczy skierowanie.Ja też juz umówiłam, na 30 sierpnia
U mnie tez nikt nie wymagał karty ciąży ani nic. Tyle ze to tez prywatnie więc moze dlatego![]()
TrzymamyJa mam wizytę w najbliższą środę, będzie wtedy 8t3d i z każdym dniem coraz bardziej się stresuję czy aby na pewno wszystko będzie OK, trzymajcie kciuki![]()
Dziś mam mocny spadek energii, dobrze że chociaż pogoda dopisuje za oknem. A ty jak tam?Jak tam się dzisiaj czujecie?