Oo to jestem ciekawa. Ja pobranie miałam w Warszawie. Czeka mn na maila lub SMS niecierpliwieU mnie próbki już na drugi dzień były w laboratorium (pobranie w Katowicach)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo to jestem ciekawa. Ja pobranie miałam w Warszawie. Czeka mn na maila lub SMS niecierpliwieU mnie próbki już na drugi dzień były w laboratorium (pobranie w Katowicach)
Wszystko jasne.. próbki jadą do KatowicU mnie próbki już na drugi dzień były w laboratorium (pobranie w Katowicach)
Oo to dlatego moje tak szybko dotarłyWszystko jasne.. próbki jadą do Katowic
Kochana, spróbuj w chat gpt! Ja tez nie wiedzialam, dla mnie czarna magia, lekarz tylko zasugerował chłopaka, a chat gpt też twierdzi, ze chłopak po wyrostku.Dziewczyny, ja to w tym zielona, a lekarka nie chciała nic sugerować co do płci póki co ale może Wy tu coś widzicie?![]()
Ja też specjalistka nie jestem, ale jeśli mi się dobrze wydaje i dobrze lokalizuje ten wyrostek to chyba dziewczynka?? Bo jest skierowany w dół, nie odstaje do góry.Dziewczyny, ja to w tym zielona, a lekarka nie chciała nic sugerować co do płci póki co ale może Wy tu coś widzicie?![]()
Wrzucałam już do „ajaj” jak ja to mówię ale uznał że nie widać dobrzeKochana, spróbuj w chat gpt! Ja tez nie wiedzialam, dla mnie czarna magia, lekarz tylko zasugerował chłopaka, a chat gpt też twierdzi, ze chłopak po wyrostku.![]()
Ja to tylko tyle że wiem gdzie patrzeć ale nie wiem czego szukaćJa też specjalistka nie jestem, ale jeśli mi się dobrze wydaje i dobrze lokalizuje ten wyrostek to chyba dziewczynka?? Bo jest skierowany w dół, nie odstaje do góry.
Słuchaj wrzuciłam Twoje zdjęcie i wychodzi, ze dziewczynka! Trzeba dobrze sformułować pytanie.Wrzucałam już do „ajaj” jak ja to mówię ale uznał że nie widać dobrzedla mnie teraz chat gpt to w ogóle jak wyrocznia, już Google to nie używam
![]()