reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Mi się usnęło, raz mnie obudziła córka a raz mama zadzwoniła. Nie jest mi dane, walnęłam trzecią kawę i trzeba żyć jakoś. Nie lubię upałów.

Zamówiłam globulki feminum pregna - ciekawa jestem czy uda mi się je brać w odpowiednim czasie i z mężem to zgrać:)
Jego bliski przyjaciel w styczniu pierwszy raz zostanie ojcem, Strejser z resztą też wie,że ja mam ogromny baby feever i pragnę drugiego dziecka - on luźniej do tego podchodzi - wiem ,że się boi kolejnej ciąży po pozamacicznej, którą mieliśmy w grudniu 23r. No nic , pożyjemy zobaczymy. 29 lipca mamy 4 rocznicę ślubu 😆 może dostanie prezent:)

U nas to ja jestem organizatorem w sumie w każdej dziedzinie życia, więc w tej też to ja przoduję. Mój mąż że wszystkim ma czas a mnie szlag trafia więc wolę planować sama a on wykonuje polecenia 😁
Oo to tak jak u nas.
Ja takie wizyty planuje i doszukuje się. Tylko truje głowę mu trochę wcześniej żeby go nastawić i wgl ale jeździ ze mną wypytuje się co i jak co dalej trzeba zrobić i wgl także trochę się interesuje .😆

Mnie zatkało tak,że hej. Płakałam ostatnio na "lista marzeń" z Sofia Carson ,na scenie z ostatnim filmem od jej mamy.
Mnie wg rozwaliło,że FrontMan zaniósł jego rzeczy i pieniądze z mieszkania do jego córki - czuje,że 4 cz SQ będzie w stylu amerykańskim - i chyba już coś nagrywają
Taaak wzrusz totalnym 😭 ale chętnie bym obejrzałam jak to w ogóle wszystko się zaczęło, dlaczego został frontmanem.

Powiem wam, że miałam nadzieję co do tego cyklu - 3 cykl z wypatrywaniem dni płodnych (niby wiecie, do 3 razy sztuka) i seksem w pik, dwa dni przed pikiem (seks podobno najlepiej co 2 dni), 3 i 4 dni przed pikiem. Owulacja wyłapana, używaliśmy żelu który wielu parom pomógł. Prozek ładny. I pewnie będzie dupa. Trzeba zbadać Starego, może jego plemniki nie dają rady 🥹 sama już nie wiem.

Powiem wam, że miałam nadzieję co do tego cyklu - 3 cykl z wypatrywaniem dni płodnych (niby wiecie, do 3 razy sztuka) i seksem w pik, dwa dni przed pikiem (seks podobno najlepiej co 2 dni), 3 i 4 dni przed pikiem. Owulacja wyłapana, używaliśmy żelu który wielu parom pomógł. Prozek ładny. I pewnie będzie dupa. Trzeba zbadać Starego, może jego plemniki nie dają rady 🥹 sama już nie wiem.
Myślę, ze badania nasienia zawsze warto zrobić 😊

reklama
Przecież jeszcze nic nie wiadomo..

Do góry