reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Mnie ten sezon rozłożył emocjonalnie. Na tej 222 uplakalam sie jako matka. Ostatni odcinek też się upłakałam. Nie sądziłam że serial tak brutalny może być też tak emocjonalny.
Mnie zatkało tak,że hej. Płakałam ostatnio na "lista marzeń" z Sofia Carson ,na scenie z ostatnim filmem od jej mamy.
Mnie wg rozwaliło,że FrontMan zaniósł jego rzeczy i pieniądze z mieszkania do jego córki - czuje,że 4 cz SQ będzie w stylu amerykańskim - i chyba już coś nagrywają

reklama
Nadrobiłam!! Chociaż nie ma jeszcze wieczora 🤣🤪

Coś spać nie mogę 🙄 mam dziś piękny plan przegnić na łóżku i pooglądać Squid Game 🤪

Nie oglądałam ani jednego sezonu!

Ja ostatnio pochłonęłam Ginny i Georgie, 3 sezony od razu, też mega fajne 😁

i tego też nie 🥹

Hej dziewczyny! Wczoraj byłam 10dpo, badałam betę, niestety negatywna :( ale za to progesteron wzrost, 6 dpo wynosił 17.25, 10 dpo 19. Przykro mi bardzo, ale skoro prozek urósł to może coś jeszcze ruszy…

prożek piękny 🥹 trzymam kciuki w dalszym ciągu 😊

Ale zazdro, ja do pracy zaraz 😁 ja też będę oglądać nowy sezon squid game, jak skończę oglądać Olympo 😀

zaczełam Olympo przedwczoraj 😃🤩

Ja tez mam niedoczynność z hasimoto, tez endokrynolog odradzała jod, a ja zaryzykowałam, z anty tpo stopniowo 76,90 na 61,10, obecnie 58,70 i tg z 242 stopniowo na 200 obecnie 28,10 i tez czuje sie lepiej.

Dawno nie badałam przeciwciał, chyba powtórzę badanie za niedługo 🥹

@Pierwsze 🥰 Proszę o wpisanie na testowanie 6 lipca ;)
Zrobiłam sobie 3 tygodnie przerwy, ale... wracam do Was, bo już nie mogłam wytrzymać hehe 😅 Tęskniłam!

Cześć 🥹 fajny masz nick 😊

Milego dnia kobitki. @niezapominajka876 oby ten prozek zwiastowal pierwsze dwie lipcowe kreski🥰

Cześć dziewczyny miłego dnia dla Was 🌼😊

Miłego dnia i dla Was ❤️

Właśnie zastanawiałam się nad Olympo, więc chyba teraz sobie obejrzę.

od siebie polecam 🥹

Genialny, jak każdy hiszpański serial ❤️ wszystkie hiszpańskie oglądałam z Netflixa i dla mnie kazdy był świetny. Hiszpanie potrafią w produkcję 👍

Też lubię hiszpańskie seriale :D

Cześć,
Na tym wątku jestem nowa ale ogólnie na forum jestem parę lat. Poczytuję sobie od czasu do czasu niektóre wątki a kiedyś dawno temu nawet sama coś pisałam. Nasza walka o pierwsze dziecko trwa 6 lat. Ja osobiście choruje na PCOS a mąż na przewlekłe zapalenie prostaty. Nie tracimy wiary ze nie uda sie zwłaszcza ze jestem już po jednym poronieniu. Jeśli sie nie uda do jesieni to zapiszemy się na invitro.
Dlaczego piszę tutaj i po takiej przerwie? Bo można powiedzieć ze pewnego rodzaju depresja która nas przez to wszystko nawiedziła gdzieś zmalała...Tak mi sie wydaje...mam spowrotem siłę przechodzić przez m.in biopsję, inseminację i zastrzyki które są nieznośnie i inne typu rzeczy. Mam ochotę znowu dzielić sie moimi przemyśleniami i objawami.
Wierzę ze każdej z nas sie uda w końcu zajść w ciążę i będziemy szczęśliwymi mamami a mężowie tatusiami 😊
Cześć 😉
Witamy. Mam nadzieję że wkoncu wam się uda I nie będziesz musiała tutaj długo siedzieć.
Po to jest ta grupa zeby się wygadać i pospierać w tych staraniach o swoje marzenia ☺️

Jak jest u Was?
Czy wszelkie zapisy do lekarzy, diagnostyka, badania i szukanie rozwiązań są tylko dzięki Waszemu zaangażowaniu czy jednak partnerzy sami z siebie też doszukują się, zapisują Was do lekarzy, szukają klinik, diagnozują itp.?

Dzis mam piękny piczek, wczoraj podziałanie, dziś tez nie odpuszczę więc od jutra zaczynam odliczać 10dni! Zresztą pójdę chyba na proga w kolejną środę, zobaczę co tam się zadziało. Troszkę się martwię, że wyniki mnie zniechęca ale kiedyś trzeba ruszyć d. Nienawidzę chodzić na badania, czuję się wtedy jak za czasów szkolnych, gdy szlo się wydebic zwolnienie.

Trochę jakby zalany 🤔 Ale coś tam widać, pytanie jak to możliwe skoro dziś niby masz owulację?

Dobrze wiedzieć, muszę zapamiętać 😁
Tak jak tam później pisałam, mi długo nie chciały ciemnieć owulaki i zaczęłam myśleć, czy nie miałam piku w 7-8 dc, bo wtedy miałam najciemniejsze kreski i śluz który mi się wydawał płodny. No ale wczoraj w końcu zobaczyłam dwie tak samo mocne kreski na teście owulacyjnym, więc w sumie nieaktualne 😅 a ten test ciążowy to trochę chyba z nudów i głupoty zrobiłam xD

Dzis mam piękny piczek, wczoraj podziałanie, dziś tez nie odpuszczę więc od jutra zaczynam odliczać 10dni! Zresztą pójdę chyba na proga w kolejną środę, zobaczę co tam się zadziało. Troszkę się martwię, że wyniki mnie zniechęca ale kiedyś trzeba ruszyć d. Nienawidzę chodzić na badania, czuję się wtedy jak za czasów szkolnych, gdy szlo się wydebic zwolnienie.
O, to jesteśmy w podobnym momencie! Ja wczoraj miałam pik i też mam zamiar testować 10dpo

@niezapominajka876 dopiero teraz zobaczyłam - ten prożek wygląda bardzo obiecująco! Testujesz jutro?

reklama
Jak jest u Was?
Czy wszelkie zapisy do lekarzy, diagnostyka, badania i szukanie rozwiązań są tylko dzięki Waszemu zaangażowaniu czy jednak partnerzy sami z siebie też doszukują się, zapisują Was do lekarzy, szukają klinik, diagnozują itp.?
U nas to ja jestem organizatorem w sumie w każdej dziedzinie życia, więc w tej też to ja przoduję. Mój mąż że wszystkim ma czas a mnie szlag trafia więc wolę planować sama a on wykonuje polecenia 😁

Do góry