reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Moja siostra leżała tak bez możliwości wstawania (już nie pamiętam dokładnie, ale przez jakiś miesiąc). Miała elewację łóżka położonymi cegłami pod przednie kółka, bo nie miała szyjki, było duże rozwarcie i wyciek wód. Finalnie i tak to nic nie dało i urodziła w 24+5. Pierwszą ciążę poroniła, z drugiej skrajny wcześniak, a trzecia donoszona z pessarem, ale przez większość ciąży antybiotyki, bo ciągle wymazy z bakteriami.
Ja tak leżałam 3 dni w pierwszej ciąży i bardzo źle to wspominam.

reklama
A jak tam Młody? 🥹🤗
Dzięki ,że pytasz .
Wczoraj imprezka była spłycona bo nie chodzi więc siedząca . Wszyscy skupili się na Nim 🙃. Wieczorem już wstał na tą nogę o dziwo ale mówił pomóż Mama. Zrobił parę kroków nawet więc ja nie wiem jak to jest ale chyba ten gips działa cuda :) . Jutro mamy iść na kontrolę bo babka powiedziała,że u takich małych dzieci nie zawsze widać coś na zdjęciu 🤷. No i jeśli faktycznie będzie aż tak kiepsko to założą pełny gips na 3 tygodnie (teraz ma szynę, tylko na piszczelu nie ma gipsu) .

Do góry