angelina3004
Zaciekawiona BB
Witam
Cykle 32 dniowe. Pierwszy raz spotkałam się z takimi objawami w cyklu. Min. Ogromny ból piersi , mdłości ,ból podbrzusza różny raz mocniej raz mniej bardziej taki falujący. Ze względu na to że nigdy tak nie miałam wczoraj 29 DC zrobiłam beta HCG i niestety wyszła równo 1 mIU/ ml
dziś mam jeszcze bardziej bolące piersi do tego doszedł ból głowy. Na miesiączkę się nie przepowiada bo zawsze miałam tzw suchość teraz tak nie mam a wręcz przeciwnie . Nie wiem kiedy miałam owulację bo nie sprawdzałam. Próbowałam umówić się na szybszą wizytę do ginekologa ale najszybszy termin 24 lipca. Czy ta beta jest jednoznaczna ?? Dzwoniłam do ginekologa to powiedział żebym powtórzyła betę za 2 dni bo mogłam mieć owulacje 21 DC i wczorajsza beta mogła być za wcześnie zrobiona bo było dopiero 9 dpo. I teraz już sama nie wiem czy jest sens powtarzać. Dzisiaj się naprawdę mega okropnie czuję.
Cykle 32 dniowe. Pierwszy raz spotkałam się z takimi objawami w cyklu. Min. Ogromny ból piersi , mdłości ,ból podbrzusza różny raz mocniej raz mniej bardziej taki falujący. Ze względu na to że nigdy tak nie miałam wczoraj 29 DC zrobiłam beta HCG i niestety wyszła równo 1 mIU/ ml

Ostatnia edycja: