reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
Ja bym powtórzyła, na żywo widać bardziej? Patrze na zdjęcia mojego testu tez akurat ten sam, i tam wyglada to podobnie, ledwo widać na zdjęciu.
Rano powtórzę właśnie, taki cień cienia już Mam parę dni. Najpierw pojawia się bardziej widoczna ale po paru sekundach zanika to wlasnie w takie ledwo widoczneJa bym powtórzyła, na żywo widać bardziej? Patrze na zdjęcia mojego testu tez akurat ten sam, i tam wyglada to podobnie, ledwo widać na zdjęciu.

Nie miałam jak akurat się wybrać przez pracę. W poniedziałek podskocze jużSkoro masz tak parę dni, to czemu nie skoczysz na betę, żeby mieć pewny wynik?
Jak masz taka kreskę od paru dni to raczej nie ciąża, bo kreseczka już by była wyraźniejsza..Rano powtórzę właśnie, taki cień cienia już Mam parę dni. Najpierw pojawia się bardziej widoczna ale po paru sekundach zanika to wlasnie w takie ledwo widoczne![]()
Ostatnia edycja:
Paula. sz
Fanka BB :)
Dokładnie raczej z dnia na dzień byłaby bardziej wyraźniejsza a tu niby coś widać. A niby nic nie widać.Jak masz raka kreskę od paru dni to raczej nie ciąża, bo kreseczka już by była wyraźniejsza..
Jesli jest po poronieniu to beta spada do 6 tyg .
Więc na dwoje babka wróżyła czy beta po poronieniu czy nowa ciąża.
Dziś już nie było nic. Dla świętego spokoju jutro skoczę na betę i będę miała jasnośćJak masz taka kreskę od paru dni to raczej nie ciąża, bo kreseczka już by była wyraźniejsza..

reklama
Poronilam na tyle "dawno" , że beta spadła do 0. Więc to nie po tymDokładnie raczej z dnia na dzień byłaby bardziej wyraźniejsza a tu niby coś widać. A niby nic nie widać.
Jesli jest po poronieniu to beta spada do 6 tyg .
Więc na dwoje babka wróżyła czy beta po poronieniu czy nowa ciąża.