LiliankaKornelka
Fanka BB :)
no właśnie mnie też podobnieMi się pojawiły znowu od wczoraj tak podobnie do tego co miałam na początku gdzieś w 5 i 6 tygodniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie mnie też podobnieMi się pojawiły znowu od wczoraj tak podobnie do tego co miałam na początku gdzieś w 5 i 6 tygodniu
codziennie myślę o tym jakie inne było bycie w poprzedniej ciąży, bez dziecka obokByłam dziś na imprezie u znajomych, padam na twarz.
Nie spodziewałam się, że eventy będą teraz takie męczące.![]()
Ja od piątku czuję się fatalnie, cały czas mnie gdzieś kłuje, ale przed ciążą też miewałam takie akcje ze stresu. Do tego doszedł mi ból gardła, więc pewnie coś złapałam w pracy. Dzisiaj mam wizytę u lekarza, mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, ale powoli rozważam jednak pójście już na L4.Macie jeszcze czasami takie kłucia w podbrzuszu? Mnie czasami tak dziwnie kuje i nie wiem czy to w sumie podbrzusze czy to jelita od wzdęć![]()
Podobno jest to normalne i może być jeszcze teraz kłucie w podbrzuszu. Jeśli nie ma silnych krwawień to czytałam że nie ma powodu do niepokoju. Ale rozumiem Cię bo ja też się martwię mimo że czytam że to jest normalne. Oo daj znać koniecznie po wizycie. Ja mam dopiero 22 lipca prenatalne i 24 zwykłą wizytę u ginekologa, niewiem jak tak długo wytrzymamno właśnie mnie też podobniejuż tak nie mogę się wtorku doczekać
mam tak ogromną nadzieję że wszytko jest ok
to już będzie 9+6 według usg a 10+3 według OM
![]()
codziennie myślę o tym jakie inne było bycie w poprzedniej ciąży, bez dziecka obokkiedy mogłam poleżeć, poodpoczywać, nie wychodzić z łóżka cały dzień
i wtedy dziewczyny na forum pisały że tak się źle czują ale mają inne dzieci i nie mogą tak leniuchować .. tak im współczułam
a teraz sama tego doświadczam
bycie w 1 trymestrze z 2 latkiem w okresie buntu to jak bycie na jakimś nie wiem Tomorrowland 24/7
![]()
Dziś 6+3. Mam jechać, jak krwawienie będzie mocniejsze i tego się trzymam. Teraz to plamienie takie, jakie miałam w ciągu ostatniego tygodnia. Na jutro umówiłam wizytę, żeby podejrzeć co i jak. Cały dzień leżę plackiem i odpoczywam. Na tym etapie i tak nic więcej nie zrobię.