Tymczasem ja mam 16dc i juz 4 dni po owuJa dziś 15dc a testy ciągle blade... Ehh, miesiąc temu to w tym dniu miałam pik, a tu chyba dość późno to będzie![]()

Taka mam nadzieję, bo bazuje jedynie po swoich odczuciach..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tymczasem ja mam 16dc i juz 4 dni po owuJa dziś 15dc a testy ciągle blade... Ehh, miesiąc temu to w tym dniu miałam pik, a tu chyba dość późno to będzie![]()
Różne są sytuacje i wydaje mi się, że jednak lekarz wie co robi, ja też dostawałam leki a wyniki miałam podobne do koleżanki
Proszę czytać ze zrozumieniem — nigdzie nie napisałam, że progesteronem zbijam prolaktynę. Lekarz wyraźnie powiedział, że jeśli obniżamy tę wysoką prolaktynę, to równocześnie chcemy też wesprzeć i podnieść progesteron, żeby zarodek miał lepsze warunki do zagnieżdżenia. To jest podejście komplementarne, a nie jedno zamiast drugiego.Ale prolaktyny nie zbijasz progesteronem
To może po prostu nie strzelajmy co lekarz będzie robił i zaleci
Najpierw piszesz o progesteronie, a teraz o prolaktynie to są różne rzeczy
Rozumiem, że badanie prolaktyny wykonałaś zgodnie z zaleceniami?
Proszę czytać ze zrozumieniem — nigdzie nie napisałam, że progesteronem zbijam prolaktynę. Lekarz wyraźnie powiedział, że jeśli obniżamy tę wysoką prolaktynę, to równocześnie chcemy też wesprzeć i podnieść progesteron, żeby zarodek miał lepsze warunki do zagnieżdżenia. To jest podejście komplementarne, a nie jedno zamiast drugiego.
Cisne na wizyte. Ciekawe co i czy cos tam wyroslo po letrozolu.
Tu się zgodzę, sama brałam dwie ciążę bez badania, ale wtedy myślałam że tak ma być, a jak sie okazuje nie mam najmniejszego problemu z progesteronem.Wielu lekarzy daje sztuczny progesteron mimo, że progesteron jest w normie by pokazać pacjentce, że coś robi. Jaki jest sens brania leku bez niedoboru danego hormonu/pierwiastka (bo to się może odnosić do innych wyników)?
Ja nie wiem, ale w Polsce ludzie kochają brać leki i suplementy![]()
Ja dziś 10dc, od pół roku zawsze tego dnia miałam peak na testach lh, a w tym cyklu takie blade jak nigdyJa dziś 15dc a testy ciągle blade... Ehh, miesiąc temu to w tym dniu miałam pik, a tu chyba dość późno to będzie![]()
Czy liche to aż tak nie ,po owulacji edometrium się zmienia.Pecherzyk 23 mm, endo 7. Liche chyba co? Dzisiaj 10 dc