reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Hej. Ja dziś też miałam wizytę. Teoretycznie jest dziś 10 plus 2 ale Dzieciątko pogonilo i na obecnie ponad 4 cm co odpowiada 11tyg. Prenatalne mam na 31.07 i lekarka liczyła czy na pewno w tych tygodniach się wyrobimy. Słyszałam też chwilkę serduszko które bije 171.

Załączniki

• 20250714_140554(1).jpg
    20250714_140554(1).jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 40
mi prenatalne u mojego lekarza prywatnie wypadają 12+3, a na NFZ z testem papa będę miał 13+0. Też raczej nie liczę na płeć. Z synem o płci dowiedziałam się dopiero po wynikach amniopunkcji. Wcześniej na każdym USG zakrywał się jak tylko mógł. Jak już miałam czarno na białym, że to syn to na następnym USG pierwsze co było widać jak lekarz tylko przystawił głowicę do brzucha to siusiak 😂😂

Teraz znowu wszystko mi mówi, że to będzie dziewczynka. Moja siostra ostatnio rozmawia z Ksawerym(mój syn) i totalnie bezwiednie rzuca tekstem „no Ksawcio ciekawe jak to będzie jak urodzi się Twoja siostra” i po chwili o matko przecież jeszcze nie wiadomo jaka jest płeć 🙈. Ksawery też jak chodziliśmy po sklepach to wynalazł takie mini skarpeteczki prezentowe różowe z napisami dziewczynką itp. Potem przy balonach wybrał sobie taki z napisem „it’s a girl”, a na koniec jak wybieraliśmy mu czapkę to sięgną za taką typowo różową 😂😂
ale w testach pappa można oznaczyć płeć:)

reklama
Do góry