Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać, bez przyglądania sięDzień dobry, ja zrobiłam test i widzę kreskę na żywo bez przyglądania, ale się nie nastawiam, mam jeszcze jeden to wieczorem zrobię może...
Przyznam że wczoraj też robiłam i był bialy..Zobacz załącznik 1712498
TakA robiłaś o tej samej czułości?
No widać, tylko ja totalnie w te cienie już nie wierzęWidać, bez przyglądania się![]()
Wygląda obiecującoDzień dobry, ja zrobiłam test i widzę kreskę na żywo bez przyglądania, ale się nie nastawiam, mam jeszcze jeden to wieczorem zrobię może...
Przyznam że wczoraj też robiłam i był bialy..Zobacz załącznik 1712498
No to mam nadzieję, że wynik to tylko formalność
Tu już bardzo dobrze widać
Jeśli mogę zapytać ile implant?Nie, bo dziś mam stresujący zabieg u dentysty, ja i moja dentofobia..będę robić implant i wyrwać osemkea druga sprawa, nie wiem czy będę w stanie zrobić przyrost w piątek bo od rana mam pracę
Kusi polecieć tylko potwierdzić, a przyrost zrobić w następnym tygodniu, ale sama nie wiem...