kami1094
Fanka BB :)
Łyżeczkowaniu. Jezu, chociaż zęby niech mi zostaną (śmiech przez łzy)Na usunięciu zęba? Czy oczyszczeniu po ciąży ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łyżeczkowaniu. Jezu, chociaż zęby niech mi zostaną (śmiech przez łzy)Na usunięciu zęba? Czy oczyszczeniu po ciąży ?
Jak to możliwe, że mnie ominęła ta informacjaŁyżeczkowaniu. Jezu, chociaż zęby niech mi zostaną (śmiech przez łzy)![]()
Jednak łyżeczkowanie?Łyżeczkowaniu. Jezu, chociaż zęby niech mi zostaną (śmiech przez łzy)![]()
Bardzo mi przykro, że to się tak skończyłoŁyżeczkowaniu. Jezu, chociaż zęby niech mi zostaną (śmiech przez łzy)![]()
Gratuluję
Gratulacje
@Lunaa09 GRATULACJE!!!
Ja właśnie weszłam do domu, po zabiegu.
„Czy przyjedzie ktoś po Panią?” - Ależ oczywiście.
Poharatana, ale żyję. Jeszcze chwila i wyszłabym z wenflonem. To było trudne.![]()
Muszę sobie jeszcze na ładnym teście pamiątkowa zrobić może jutroGratulacjeJakie ładne kreski Ci wychodziły przy takiej becie
Teoretycznie dziś ,też 2dpo bo cykle mi się ostatnio skróciły do co ,27dni . Więc będę testować 2 razy w miesiącu tak jakoś wyszłoO kurka, to chyba na szczęściea kiedy testujesz ? Ile dziś dpo? Ja dopiero 2dpo
![]()
Wyślij nam jutro!Muszę sobie jeszcze na ładnym teście pamiątkowa zrobić może jutro![]()