reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Spoko, ja mam to samo od zawsze 😂 za kazdym razem gdy idę robić kupę to przeprowadzamy 'poważne" rozmowy, młoda siada na pralkę i zadaje mi milion pytań, a jak biorę prysznic to zawsze jest to wielkie widowisko, i młoda i tatuś w łazience wtedy akurat myją ręce, buzie, zęby, a ja jak na paradzie się przed nimi myje, gole itp 🙈🤣
To ja jak biorę prysznic to za plecami mam lożę szyderców 😄 trzy psie gamonie które muszą krok w krok za mamą a potem gapią się nie wiem na co 😁

reklama
Tez mam loze szydercow- kot siedzi w umywalce i czeka jak puszcze wode, bo ksiezniczka pije tylko swiezo plynaca z kranu, a pies czeka zeby zlizac mi wode z nog zanim zdaze wytrzec 😂 dziecko cale szczescie w tym wieku, ze juz nie wchodzi :D

A co do tej dziewczyny, utrzymala ciaze? Kurde ja to sie paracetamolu na wlasna reke balam brac jak migrena zlapala, a gdzie receptowe 😳

reklama
No tylko to jest trochę krzywdzące mimo wszystko. Bo potem jak chcesz diagnozować poronienia nawykowe jak na dobrą sprawę miałaś tylko testy ciążowe?
To na dobrą sprawę nie wiesz czy masz notorycznie biochemy czy ronisz później.

Może tam w ramach późniejszej diagnostyki badają...
O biochemach ciężko mi się wypowiadać, obstawiam, że za granicą się na tym nie skupiają. Dla wielu, które nie robią szybko testów to zwyczajnie spóźniona miesiączka.

Do góry