Eveline.eve
Fanka BB :)
No to się stężaj 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie idzie z grubej rury, a potem klopsA może nie wyjść wcale, bo mógł to być głupi cień który wychodzi na pinkach i będzie załamka a jeszcze jest czas
DovCirbie się nie porównuje, bo Ty to zawsze te pierwsze pozytywne testy masz już 9dpo i potem od razu ciemne krechy a beta 600% przyrostu !
Jesli będę miała stężony mocz to zrobię jeszcze dziś, ale jak będzie rozcieńczony to nie będę robić, bo się tylko wkurzę![]()
No co Ty, masz 5 dzieciaczków z sumie każdy z 1 cyklu ( z tego co pamiętam ), także żadne klopsNo u mnie idzie z grubej rury, a potem klops![]()
Hahaha, zapamiętam to hasłoNo to się stężaj![]()
Ja po pierwszym cieniu robiłam codziennie rano przez kilka następnych dni bo też mam problem ze stężeniemA może nie wyjść wcale, bo mógł to być głupi cień który wychodzi na pinkach i będzie załamka a jeszcze jest czas
Do Ciebie się nie porównuje, bo Ty to zawsze te pierwsze pozytywne testy masz już 9dpo i potem od razu ciemne krechy a beta 600% przyrostu !
Jesli będę miała stężony mocz to zrobię jeszcze dziś, ale jak będzie rozcieńczony to nie będę robić, bo się tylko wkurzę![]()
Ja mam za sobą dwie straty pod rząd w ciągu 1,5 roku...No co Ty, masz 5 dzieciaczków z sumie każdy z 1 cyklu ( z tego co pamiętam ), także żadne klopsale pamiętam Twoja strate i czuję, że u Ciebie teraz to jest to
![]()
Ni ja zawsze mam problem ze stężeniem moczu, dlatego raczej rano zrobięJa po pierwszym cieniu robiłam codziennie rano przez kilka następnych dni bo też mam problem ze stężeniem![]()
Przykro mi kochanaJa mam za sobą dwie straty pod rząd w ciągu 1,5 roku...