Moje też, czy to pinki czy inne.To dupa. Bo moje sa ciemniejsze zdecydowanie po wyschnieciu.
Na początku ciąży mi tak szybko właśnie ciemnieją, z porannego moczu bladzioch a potem fajna kreska, a te testy z dziś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje też, czy to pinki czy inne.To dupa. Bo moje sa ciemniejsze zdecydowanie po wyschnieciu.
A który dziś dzień po ovi?![]()
Moje też, czy to pinki czy inne.
Na początku ciąży mi tak szybko właśnie ciemnieją, z porannego moczu bladzioch a potem fajna kreska, a te testy z dziś?
u mnie też hahaEj jak owulka była 1-2 dni temu to może ten seks z niedzieli 20.07 zaskoczy... lepiej przed przecież... trzymam
A tak z innej beczki to w 23c owulacja to zdecydowanie poza skalą jak na moje standardyja to wtedy juz tampony dokupuje przed @
no właśnie mówił, że są RESZTKI PŁYNU w zatoce...Szczerze to myślę, że gdyby to była "słaba" owulacja to dobry lekarz by Ci to powiedział na monitoringu. To widać po ciałku żółtym.- no stress.
![]()
No to może coś rośnie
Ten seks wczoraj mógł być decydujący, trzymam kciukiWe wtorek o po 14:00 pisałam wam, że mam śluz jak na owulacjęboże dlaczego ja to olałam
myślałam, że to jakieś mokrzejsze dni zaraz przed okresem
![]()
myślę, że to było za późnoTen seks wczoraj mógł być decydujący, trzymam kciuki![]()