Kasienkaol
Fanka BB :)
sprawdziłaś mi?u Ciebie też pokazuje dziewczynkę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sprawdziłaś mi?u Ciebie też pokazuje dziewczynkę![]()
Ja brałam cały czas Puerię, ale endokrynolog kazał mi brać takie bez jodu, bo jod mam brać na receptę, więc biorę wszystko osobno... W pierwszej ciąży brałam Mama DHA Premium Plus. Ogólnie Pueria to raczej jeden z lepszych suplementów, więc jeśli Ci odpowiada, to bym nie zmieniała.Jakie suplementy przyjmujecie ?
Biorę pueria uno, chciałam teraz kupić pueria duo, ale może jakieś są lepsze
taksprawdziłaś mi?
ja pierwsza ciąże brałam pueria i teraz też. Lekarze mówią, że dobrze i mam przy tym zostać. Więc też niedługo zamawiam tą duoJakie suplementy przyjmujecie ?
Formeds prenacaps Multi 1 + DHAJakie suplementy przyjmujecie ?
Właśnie jestem po wizycie i pytałam ginekologa i mówił że pueria duo ok, ale bardziej poleca żeby teraz więcej dha i epa było i zapisał mi właśnie mam dha premium plusJa brałam cały czas Puerię, ale endokrynolog kazał mi brać takie bez jodu, bo jod mam brać na receptę, więc biorę wszystko osobno... W pierwszej ciąży brałam Mama DHA Premium Plus. Ogólnie Pueria to raczej jeden z lepszych suplementów, więc jeśli Ci odpowiada, to bym nie zmieniała.![]()
Mam tak samoA ja nie mam w ogóle ochoty na mięso, jem żeby dostarczyć sobie witamin. Za to owoce, lody i soki mogę codziennieno tylko słodkie - zabobony mówią że tak jest jak będzie dziewczynka
![]()