Kanarek23
Zaciekawiona BB
Też musiałam raz zjeśćJa wczoraj miałam ochotę na hot doga z zabki gdzie go nigdy nie jadłam wcześniej6zl i ile radości

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też musiałam raz zjeśćJa wczoraj miałam ochotę na hot doga z zabki gdzie go nigdy nie jadłam wcześniej6zl i ile radości
o boze… ale bym mcchicekna zjadla … o jezu…Ahh te zachcianki. Od rana pokazuje mi się nowa oferta z maka. Dosłownie wszędzie fb, tik toki tak mam ochotę na tego wrapa teryjaki. Muszę tylko namówić męża
![]()
napisałam mojemu że potrzebuje maka bo aż ciarki mnie przechodzą na myśl o nimo boze… ale bym mcchicekna zjadla … o jezu…
![]()
Wg wczorajszego usg 12+5. Na pewno będzie lepiejU mnie bez szałumam wrażenie, że przyszlo mi apogeum mdłości. Jutro zaczynam urlop, wiec probuje się jakoś z pracą odrobić, ale średnio mi idzie. Chyba będę musiała część rzeczy dokończyć jutro, bo dziś nie mam mocy.
Przypomnisz w którym jesteś tygodniu? Ja czekam na te ulgę![]()
A ja nie mam w ogóle ochoty na mięso, jem żeby dostarczyć sobie witamin. Za to owoce, lody i soki mogę codziennieAhh te zachcianki. Od rana pokazuje mi się nowa oferta z maka. Dosłownie wszędzie fb, tik toki tak mam ochotę na tego wrapa teryjaki. Muszę tylko namówić męża
![]()
to wyszło nam identycznieWg wczorajszego usg 12+5. Na pewno będzie lepiejja jeszcze w zeszłym tygodniu spałam popołudniami i byłam wykończona, a ten tydzień zaczął przynosić ulgę, choć boję się mówić że zapeszę
![]()
to ja ci powiem ze tak mialam z córkąA ja nie mam w ogóle ochoty na mięso, jem żeby dostarczyć sobie witamin. Za to owoce, lody i soki mogę codziennieno tylko słodkie - zabobony mówią że tak jest jak będzie dziewczynka
![]()
chyba jeden dzień różnicy tylkoto wyszło nam identycznie![]()
Oo to może będzie dziewczynka u mnie hihito ja ci powiem ze tak mialam z córkąmięso dopiero w połowie 2 trymestru mogłam przełknąć (o dziwo mc i tak wchodził xd) i też owoce, lody i to co kwaśne XD zero słodkiego. Teraz w sumie mam podobnie tylko że nie odrzuciło mnie tak bardzo od mięsa. Nie mam ochoty na nie ale mogę zjeść