reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
U mnie bez szału 🫣 mam wrażenie, że przyszlo mi apogeum mdłości. Jutro zaczynam urlop, wiec probuje się jakoś z pracą odrobić, ale średnio mi idzie. Chyba będę musiała część rzeczy dokończyć jutro, bo dziś nie mam mocy.
Przypomnisz w którym jesteś tygodniu? Ja czekam na te ulgę 😛
Wg wczorajszego usg 12+5. Na pewno będzie lepiej :) ja jeszcze w zeszłym tygodniu spałam popołudniami i byłam wykończona, a ten tydzień zaczął przynosić ulgę, choć boję się mówić że zapeszę 😀

Ahh te zachcianki. Od rana pokazuje mi się nowa oferta z maka. Dosłownie wszędzie fb, tik tok 😂 i tak mam ochotę na tego wrapa teryjaki. Muszę tylko namówić męża 😂😂
A ja nie mam w ogóle ochoty na mięso, jem żeby dostarczyć sobie witamin. Za to owoce, lody i soki mogę codziennie 🤣🤣 no tylko słodkie - zabobony mówią że tak jest jak będzie dziewczynka 😀

A ja nie mam w ogóle ochoty na mięso, jem żeby dostarczyć sobie witamin. Za to owoce, lody i soki mogę codziennie 🤣🤣 no tylko słodkie - zabobony mówią że tak jest jak będzie dziewczynka 😀
to ja ci powiem ze tak mialam z córką 😅 mięso dopiero w połowie 2 trymestru mogłam przełknąć (o dziwo mc i tak wchodził xd) i też owoce, lody i to co kwaśne XD zero słodkiego. Teraz w sumie mam podobnie tylko że nie odrzuciło mnie tak bardzo od mięsa. Nie mam ochoty na nie ale mogę zjeść

to wyszło nam identycznie 🤣
chyba jeden dzień różnicy tylko 😀 bo u mnie dzisiaj 12+5, termin 30 stycznia a u Ciebie dzień wcześniej 😊 ale i tak do końca nie wierzę bo u mnie nie mogą się posiłkować termin ostatniej miesiączki tylko na podstawie USG, więc liczę się z tym że kilka dni może być u mnie różnicy

to ja ci powiem ze tak mialam z córką 😅 mięso dopiero w połowie 2 trymestru mogłam przełknąć (o dziwo mc i tak wchodził xd) i też owoce, lody i to co kwaśne XD zero słodkiego. Teraz w sumie mam podobnie tylko że nie odrzuciło mnie tak bardzo od mięsa. Nie mam ochoty na nie ale mogę zjeść
Oo to może będzie dziewczynka u mnie hihi 🙈
Koleżanka w pracy kiedyś mi wywróżyła dwie córki 😀

reklama
Do góry