reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Witam się z wami. Gratuluję @Lunaa09 Trzymam mocno kciuki za @LadyStrejser 🤞
Jeżeli kogoś ominęłam wybaczcie za was wszystkie Trzymam mocno kciuki za kreseczki i wszystkie kropki ❤️
Przyszłam w sumie już się z wami pożegnać 🥲
Za dużo się ostatnio dzieje. Z soboty na niedzielę sor ( uraz licznych struktur kolana) trafiłam na pajaca któremu mowilam że oba mnie nap*erdalają zbadał tylko prawe 😑 . Efekt nie moge chodzić, funkcjonować. Dziękuję Bogu za córkę która mi dużo pomaga 🙏 Mały update odnośnie "małżeństwa" sytuacja bez zmian. W czwartek kończy nam sie umowa na wynajem mieszkania, ale żeby się w razie w zabezpieczyć wynajęłam nowe mieszkanie tylko na siebie 😁 "pan mąż" nie widnieje w umowie więc nie będzie później problemów. Dzisiaj chyba podjęłam decyzję o rozwodzie po tym jak wyłam nie płakałam tylko wyłam z bólu bo nie mogłam nawet pójść do toalety a on siedział i oglądał telewizję. Nawet nie zapytał jak się czuje... 😟 przykre ale nic na siłę. Mało tego sama ogarniam przeprowadzkę bo on nie wie jak to zrobi 🤦‍♀️ musiałam się wam wygadać ❤️ ale do brzegu życzę wam spełnienia największego marzenia❤️ będę was czasami podglądać i mocno kibicować ❤️ Jesteście wspaniałe. Dziękuję wam za ogrom wsparcia i miłych słów 🥰
Kochana, życzę Tobie wszystkiego co najlepsze ❤️ powodzenia w życiu, wszystko się ułoży tak jak sobie tego zapragniesz. Na takich toksycznych ludzi nie warto marnować czasu. Trzymaj się kochana ❤️

Hejka 😊 melduje, że dzisiaj 11dpo i biel. Na pinki biel, ale zrobiłam też facelle ( nie wiem po co marnowała test 😂 ) i mam pytanko, czy w tych facelle zawsze testowe prześwitują wyraźnie ? Bo u mnie dość mocno ją widać, a nie jest to duszek tylko na bank testowa szara.
Pierwsze zdj to facelle.

Załączniki

• IMG20250725080312.jpg
    IMG20250725080312.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 97
  • IMG20250725080309.jpg
    IMG20250725080309.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny czy w alabie mogę wykupic sobie sama badanie na prolaktynę z obciążeniem ? Nie mogę znaleźć.
Jak mam iść do gina po samo skierowanie na to i zapłacic 250 to szlag mnie trafi . Chciałam sobie sprawdzić czy czasem nie mam problemów z prolaktyna . Kiedyś miałam i bralam dostniex może to blokuje znowu 🤷 ale na wszytko trzeba samemu wpaść .

Hej, która z Was miała wtyki w Alabie? Coś kojarzę @Eveline.eve ale nie jestem pewna. Byłam dzisiaj na pobraniu krwi i potrzebuje tych wyników na jutro rano bo idę do lekarza. Powiedzieli mi, że dzisiaj powinny być ale w sumie zawsze tak mi mówią a potem się okazuje, że są po kilku dniach.

@Dolores94 dziękuję i trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś silna babka, życie masz przed sobą, jeszcze będzie pięknie ❤️
@Patii26 ja nic nie widzę na tych testach 😔😔
KOZERKA, nie mogę oznaczyć, ale widzę kreskę, trzymam kciuki!!!

reklama
@Dolores94 dziękuję i trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś silna babka, życie masz przed sobą, jeszcze będzie pięknie ❤️
@Patii26 ja nic nie widzę na tych testach 😔😔
KOZERKA, nie mogę oznaczyć, ale widzę kreskę, trzymam kciuki!!!
No bo tam nic nie ma 😂 jedynie na facelle widać testowa ale tutaj faktycznie jej nie widać, na galerii w telefonie lepsza jakość więc widoczna jest. No ale to szara.

Do góry