callina
Fanka BB :)
Trzymaj się ciepło!Dziękuję dziewczyny jesteście przekochane![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się ciepło!Dziękuję dziewczyny jesteście przekochane![]()
Kochana, życzę Tobie wszystkiego co najlepszeWitam się z wami. Gratuluję @Lunaa09 Trzymam mocno kciuki za @LadyStrejser
Jeżeli kogoś ominęłam wybaczcie za was wszystkie Trzymam mocno kciuki za kreseczki i wszystkie kropki
Przyszłam w sumie już się z wami pożegnać
Za dużo się ostatnio dzieje. Z soboty na niedzielę sor ( uraz licznych struktur kolana) trafiłam na pajaca któremu mowilam że oba mnie nap*erdalają zbadał tylko prawe. Efekt nie moge chodzić, funkcjonować. Dziękuję Bogu za córkę która mi dużo pomaga
Mały update odnośnie "małżeństwa" sytuacja bez zmian. W czwartek kończy nam sie umowa na wynajem mieszkania, ale żeby się w razie w zabezpieczyć wynajęłam nowe mieszkanie tylko na siebie
"pan mąż" nie widnieje w umowie więc nie będzie później problemów. Dzisiaj chyba podjęłam decyzję o rozwodzie po tym jak wyłam nie płakałam tylko wyłam z bólu bo nie mogłam nawet pójść do toalety a on siedział i oglądał telewizję. Nawet nie zapytał jak się czuje...
przykre ale nic na siłę. Mało tego sama ogarniam przeprowadzkę bo on nie wie jak to zrobi
musiałam się wam wygadać
ale do brzegu życzę wam spełnienia największego marzenia
będę was czasami podglądać i mocno kibicować
Jesteście wspaniałe. Dziękuję wam za ogrom wsparcia i miłych słów
![]()
Dużo siły ci życzę , jeszcze będzie pięknieDziękuję dziewczyny jesteście przekochane![]()
No mogę coś posikać 31.07, ale prędzej 2.08 byłoby pewniejsze
Kurde ja miałam mieć okres planowo w poniedziałek 28.07![]()
No bo tam nic nie ma@Dolores94 dziękuję i trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś silna babka, życie masz przed sobą, jeszcze będzie pięknie
@Patii26 ja nic nie widzę na tych testach
KOZERKA, nie mogę oznaczyć, ale widzę kreskę, trzymam kciuki!!!