reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
A ja mam nadzieję, że się pozytywnie zaskoczysz! Myślę, że po seksie w niedzielę coś może z tego być! :D Trzymam kciuki 😊
Myślę, że za dużo czasu minęło 😁 ale jestem pozytywnie nastawiona na kolejny cykl ♥️ najważniejsze, że wszystko wróciło do normy i owulacja jest 🥰 a jeszcze takie piękne endometrium 🥰🥰🥰

Myślę, że za dużo czasu minęło 😁 ale jestem pozytywnie nastawiona na kolejny cykl ♥️ najważniejsze, że wszystko wróciło do normy i owulacja jest 🥰 a jeszcze takie piękne endometrium 🥰🥰🥰
Ja bym powiedziała, że od niedzieli do wtorku to tak akurat. Weź pod uwagę, że plemniki nie są zdolne do zapłodnienia od razu po stosunku. :) Uważam, że masz realną szansę. Lepiej działać wcześniej niż się spóźnić. A wbrew pozorom spóźnić się bardzo łatwo. :)

Ja bym powiedziała, że od niedzieli do wtorku to tak akurat. Weź pod uwagę, że plemniki nie są zdolne do zapłodnienia od razu po stosunku. :) Uważam, że masz realną szansę. Lepiej działać wcześniej niż się spóźnić. A wbrew pozorom spóźnić się bardzo łatwo. :)
Tylko gorzej jak owulka była w środę rano 😂.mogły nie wytrzymać tyle 🤭 a seks w środę wieczorem mógł być za późno 🤭
takie gdybanie. czasu nie cofnę 🤭 nie ma co sobie już głowy zaprzątać, w poniedziałek idę robić progesteron i zobaczymy czy już będzie wysoki. czy dopiero we wtorek lub środę. chcę ten cykl zrobić taki kontrolny. Nawet po prostu żeby wiedzieć jakie wielkości progesteronu osiągam po owulacji. Ostatnio jak robiłam to na chybił trafił 7 dni po i było około 10

reklama
Tylko gorzej jak owulka była w środę rano 😂.mogły nie wytrzymać tyle 🤭 a seks w środę wieczorem mógł być za późno 🤭
takie gdybanie. czasu nie cofnę 🤭 nie ma co sobie już głowy zaprzątać, w poniedziałek idę robić progesteron i zobaczymy czy już będzie wysoki. czy dopiero we wtorek lub środę. chcę ten cykl zrobić taki kontrolny. Nawet po prostu żeby wiedzieć jakie wielkości progesteronu osiągam po owulacji. Ostatnio jak robiłam to na chybił trafił 7 dni po i było około 10
Ja tam trzymam kciuki, najwyżej będzie córka 🤪 😉

Do góry