white_lotus
Fanka BB :)
Wtedy to dopiero dostane pierdolca, ze za pozno, ze pecherzyk raz byl taki, raz srakiHahahaa
Zobaczysz dwie krechy to ci się zaraz naładuje twój poziom żyć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtedy to dopiero dostane pierdolca, ze za pozno, ze pecherzyk raz byl taki, raz srakiHahahaa
Zobaczysz dwie krechy to ci się zaraz naładuje twój poziom żyć![]()
Ogólnie to się nie mogę doczekać jutra bo zrobię te betę, czekam na kuriera żeby zrobić test, gdy czuję jakąś wilgoć to lecę do łazienki sprawdzać czy nie krwawię- mała obsesja mnie łapie@LadyStrejser jak samopoczucie? Jak nastawienie?
Będziesz miała dziś testy? Sama czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie, w końcu idziemy łeb w łebOgólnie to się nie mogę doczekać jutra bo zrobię te betę, czekam na kuriera żeby zrobić test, gdy czuję jakąś wilgoć to lecę do łazienki sprawdzać czy nie krwawię- mała obsesja mnie łapieale ogólnie to dobrze jest póki co
Dziękuję,że pytasz![]()
Mam 1 siuśki z rana - wiem,że niby nie powinno się ich już używać ale z czystej ciekawości zrobię z nich test i,gdy uda mi się kilka godzin nie pić i nie sikać to zrobię kolejny i jutro rano też. Mam nadzieję,że będą piękne ciemne kreseczki jak u Cb ostatnioBędziesz miała dziś testy? Sama czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie, w końcu idziemy łeb w łeb![]()
Ja już też z nimi dostaje do głowy, a tak je chwaliłamJa na każdym Twoim płytkowym pinku widzę chujocień. Do głowy bym z tymi testami dostała![]()
Ze wszystkich, które robiłam, to dla mnie one i tak są najlepsze. Jak miałam betę coś między 5 a 10 to jednak ta kreska była bez wątpliwości, nie że takie przypatrywanie się pod światło że może jakiś cień. A na facelle z kolei miałam już moim zdaniem dość konkretną kreskę a ciąży z tego nie byłoJa już też z nimi dostaje do głowy, a tak je chwaliłamw każdym bądź razie one i tak wykrywają najwcześniej ciążę, więc temu je robię
![]()