reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Czesc! Kochane dziewczęta, widze, że troszkę zmian, oczekujemy na betę. Oczywiscie trzymam kciuki! I mnie spokojnie do owulacji się zbliżam, ale nie ma co panikować, seks jest na bieżąco tak, jak lubię;) czy coś z tego wyjdzie nie wiem. Trzymam dietę, codziennie ćwiczę. Schudłam troszkę, przefarbowałam włosy. Może właśnie takie zmiany mi potrzebne. Zobaczymy. ;) całuje Was serdecznie i liczę, za za kilka dni będzie całą ściana serduszek!

@LadyStrejser jak samopoczucie? Jak nastawienie?
Ogólnie to się nie mogę doczekać jutra bo zrobię te betę, czekam na kuriera żeby zrobić test, gdy czuję jakąś wilgoć to lecę do łazienki sprawdzać czy nie krwawię- mała obsesja mnie łapie 😱 ale ogólnie to dobrze jest póki co :)
Dziękuję,że pytasz 😘

Ogólnie to się nie mogę doczekać jutra bo zrobię te betę, czekam na kuriera żeby zrobić test, gdy czuję jakąś wilgoć to lecę do łazienki sprawdzać czy nie krwawię- mała obsesja mnie łapie 😱 ale ogólnie to dobrze jest póki co :)
Dziękuję,że pytasz 😘
Będziesz miała dziś testy? Sama czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie, w końcu idziemy łeb w łeb 😄😁

Będziesz miała dziś testy? Sama czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie, w końcu idziemy łeb w łeb 😄😁
Mam 1 siuśki z rana - wiem,że niby nie powinno się ich już używać ale z czystej ciekawości zrobię z nich test i,gdy uda mi się kilka godzin nie pić i nie sikać to zrobię kolejny i jutro rano też. Mam nadzieję,że będą piękne ciemne kreseczki jak u Cb ostatnio:)

reklama
Ja już też z nimi dostaje do głowy, a tak je chwaliłam 😂 w każdym bądź razie one i tak wykrywają najwcześniej ciążę, więc temu je robię 😅
Ze wszystkich, które robiłam, to dla mnie one i tak są najlepsze. Jak miałam betę coś między 5 a 10 to jednak ta kreska była bez wątpliwości, nie że takie przypatrywanie się pod światło że może jakiś cień. A na facelle z kolei miałam już moim zdaniem dość konkretną kreskę a ciąży z tego nie było 😅 one też szybko wykrywają, ale często mocno oszukują

Do góry