reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Dziewczyny mam wyniki... no tak jak podejrzewałam mam już niska rezerwe jajeczek, czas mnie goni...ale prog 13, czyli owu była jestem 7dpo przypominam. Tsh troszkę mi podskoczyło, w kwietniu bylo 1,9. No beta niewykrywalna jeszcze, albo po prostu się nie udało...
1000139045.jpg
1000139046.jpg

reklama
Ktos tu badał ostatnio 7dpo prożek, zastanawiam się na ile trwa moje 13,1 to normalny poziom jest na ten moment cyklu. Ja robiłam tylko raz w kwietniu jak byłam w ciąży I wtedy 14dpo bylo 23 proga

Ktos tu badał ostatnio 7dpo prożek, zastanawiam się na ile trwa moje 13,1 to normalny poziom jest na ten moment cyklu. Ja robiłam tylko raz w kwietniu jak byłam w ciąży I wtedy 14dpo bylo 23 proga
Ja myślę, że to spoko wynik, ja ogólnie mam zwykle dość wysoko, więc już 5dpo miałam 19 a 3dpo miewałam 14, ale! W tej poprzedniej ciąży badałam 3 razy i miałam pierwszy raz 19, potem poszłam 2 dni później i było 14..więc stwierdziłam, że na pewno nici z ciąży, a trzeci raz było już 27...on rośnie skokowo, równie dobrze teraz gdybyś zbadała mógłby mieć np 20🤷‍♀️

reklama
Do góry