@Nicky95 rozumiem Twoje rozterki
Powiem Ci tak - moje dwie siostry wzięły ślub dopiero po narodzinach swoich dzieci. Starsza urodziła w maju a w październiku (terminy ustalane,gdy dowiedzieli się o ciąży) wzięli ślub bo jej narzeczony powiedział,że jak się w tym samym roku nie ożeni to będzie im się przeciągało latami.
Najmłodsza urodziła w 2019r w styczniu a wzięła ślub w czerwcu 21r. Oba kościelne z weselem na sali bankietowej.
Rozumiem,że nie chciałaś iść z brzuszkiem - znam kilka dziewczyn,które brały ślub w ciąży i to nie było nic fajnego - jak nie mdłości,to spuchnięte całe były, nie mogły się prawie wcale bawić, zmęczenie itd.
2 mc po porodzie to też bardzo szybko - wiadomo - każda z nas jest inna i ma inną budowę ciała ,każdy poród jest inny (moja kuzynka nie całe 3mc po CC była w górach na spinacze

) i też chodzi o Twój komfort i ,żebyś sobie nie narzucała w połogu czy w ciąży presji,że musisz być szczupła bo niedługo ślub - rozumiesz?

rozumiem,że chcesz działać jeszcze bez kliniki ale uważam ,że lepiej zrobić mniejsze przyjęcie - np obiad w namiocie bankietowym i trochę tańców i iść do ołtarza z brzuszkiem i szczęśliwa nic się stresować ,że jeszcze mam brzuszek czy ramiona po porodzie,bo nie zeszło w 2 mc

nie kieruj się komentarzami ciotek klotek tylko rób jak Ci mówi serce bo to WASZ dzień i WASZE dziecko