reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Poszłam z psem do weta w kwietniu, poszło 2 koła. Poszłam w lipcu 1600 plus nebulizator 🤣 jeszcze ubezpieczenie samochodu muszę ogarnąć i chyba ubezpieczę też psa bo te wydatki w tym roku to jakiś kosmos. Dobrze że za wózek i fotelik mamy zapłacone bo chyba bym padła 🤣🤣
I właśnie, auto muszę ubezpieczyć i przegląd zrobić. Totalnie mi z głowy wyleciało🤦

Ja jakos od 2 lat ograniczam alkohol, w sensie pije moze raz do roku, mialam za slaba glowe, a wiek w kacu nie pomagal :D i wlasnie w zeszla zime odkrylam grzanca bez alko, jak to odmienilo moje zycie! :D ale z 10 litrow przez caly sezon wypilam 😂
Witam w klubie słabych glow 😁 ja ogólnie smaku alko nie lubię 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry