Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja okresu dostałam przed godziną 17 tego 24.06Mi teoretycznie też ale ja tego 24 miałam plamienie, 25 już typowy okres, a że mi się kwiecień bardziej podoba to będzie kwiecień, na marcowkach mam wrażenie, że jestem daleeeko w tyle![]()
Thread 'Kwietniowe mamy 2026' https://www.babyboom.pl/forum/temat/kwietniowe-mamy-2026.131950/
Dlatego mam nadzieję, że tam się spotkamyNo ja okresu dostałam przed godziną 17 tego 24.06to pewnie i tak byłby kwietniowy bobo - ja sama jestem z 13 kwietnia
Najchętniej bym was wszystkie wzięła...Fajnie by było jakby mi się udało dołączyć, już sobie sprawdzałam termin, że gdybym była teraz w ciąży to termin na 15.04
Ale czekam jeszcze do 10 dpo i trzaskam test
Dziewczyny co myślicie o tym preparacie na podwyższenie żelaza/ferytyny? Podobno dobrystosowała któraś z Was?
Nieopłacalny, drogo wychodzi dzienna dawka. Jak przeliczałam z panią z apteki to wychodziło nieco ponad dwa tygodnie. Wiesz ile to flaszek tego trzeba kupicDziewczyny co myślicie o tym preparacie na podwyższenie żelaza/ferytyny? Podobno dobrystosowała któraś z Was?
No właśnie mi też często wpadał w oko na różnych grupach i nawet ostatnio jedna babeczka kupowała go przede mną w zielarskimOsobiście nie stosowałam ale często się przewija ta nazwa na różnych grupach na fejsiku![]()
Eee tam ja często kupuję smakowe małpeczki bo potrzebuję do ciast i tortów które piekę hobbystycznie, to pewnie opinie mam juz wyrobioną w moim wiejskim dinoNieopłacalny, drogo wychodzi dzienna dawka. Jak przeliczałam z panią z apteki to wychodziło nieco ponad dwa tygodnie. Wiesz ile to flaszek tego trzeba kupica pozniej wyrzucić by nie wzięli za kogoś z problemem alkoholowym
![]()