white_lotus
Fanka BB :)
Wlasnie szukalam i nie widzeUfff, no to już lepiej!
Ty, idź tam na kwietniowe mamy, bo ja tam założyłam watek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie szukalam i nie widzeUfff, no to już lepiej!
Ty, idź tam na kwietniowe mamy, bo ja tam założyłam watek
Masz rację! I wideo na dowód! Inaczej nie uznamy!Ale bez bicia sie jednoczesnie w piers to sie nie liczy. Chociaz pozory niech zachowa.
Cycki mnie teraz bola, nie mogę się bić w pierśAle bez bicia sie jednoczesnie w piers to sie nie liczy. Chociaz pozory niech zachowa.
Ja jutro mam 9dpo teoretycznie bym mogła ale chcę być twarda i wytrzymać chociaż do tego 10dpoA przepraszam, że tak nieśmiało spytam - sika ktoś jutro łaskawie czy każecie nam czekać do środy i czwartku?![]()
Thread 'Kwietniowe mamy 2026Wlasnie szukalam i nie widze![]()
Thread 'Kwietniowe mamy 2026' https://www.babyboom.pl/forum/temat/kwietniowe-mamy-2026.131950/
Mi z om wychodzi 31.03Będę Was tam z sentymentu podczytywać![]()
Mi teoretycznie też ale ja tego 24 miałam plamienie, 25 już typowy okres, a że mi się kwiecień bardziej podoba to będzie kwiecień, na marcowkach mam wrażenie, że jestem daleeeko w tyleMi z om wychodzi 31.03o ile wg coś wyjdzie...