reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Aha i moja córka upiera sie że bedzie mieć rodzeństwo. Będzie chłopiec i dziewczynka i mają sie nazywać Marcel i Marcelina 😂 a wczoraj smutkała tacie ze ona chce juz mieć tą siostrę 🙃
Mloda no jakby Ci to powiedziec, robimy cały czas 😅

A ro nasza raz chce rodzeństwo a raz nie chce 🤣 ostatnio mi wróżyła który transfer się uda i wyszło, że 3 albo 4 😁

reklama
Dla mnie to jest chyba najbardziej bolesna część tych starań, bo mój synek też już od dłuższego czasu wspomina o dzidziusiu, mówi że będzie mu pokazywał zabawki, przytulał jak będzie płakał itp. On jest tak bardzo empatyczny, jak widzi jakieś młodsze dzieci to od razu chce je przytulać, pomagać im a sam ma dopiero 3 latka. Serce mi się łamie jak o tym myślę
Też mam trzylatkę-majówkę... Ostatnio mówi że chcę być dużą siostrzyczką, że będzie się kąpać w wannie z dzidziusiem (wiem - wybiegłam za regulamin 😔)
Dookoła wszyscy się dziwią, że nam nie wychodzi- bo nie potrafią zrozumieć, że seks bez zabezpieczenia nie zawsze kończy się ciążą... Ciemnogród 🙄

No i koniec marzeń dziewczyny... to hardcorowy pms niestety... nie ma złudzeń, a cycki jak bolały tak bolą, w brzuchu kłuje jak kłuło... ciąża utojona jak nic...
1000139138.jpg

Czyli sie potwierdza, on tak podbija pms... ja brałam od 5 miesiecy i każda owulacja bol jak cholera i cały czas do miesiaczki. A cycki to jesu, bolały az wkurwiały. Ja odstawilam 3 tyg temu, zobaczymy czy teraz będzie łagodniej do okresu
No właśnie nie wiem czy brać w kolejnym cyklu starań... takie odczucia mylące ze szok...

reklama
Czyli sie potwierdza, on tak podbija pms... ja brałam od 5 miesiecy i każda owulacja bol jak cholera i cały czas do miesiaczki. A cycki to jesu, bolały az wkurwiały. Ja odstawilam 3 tyg temu, zobaczymy czy teraz będzie łagodniej do okresu
Mnie od 2 cykli w ogóle bardzo często kłują jajniki, nawet jeszcze przed owulacją a po owulacji to już w ogóle praktycznie cały czas aż do okresu. Nie jest to wiadomo jakiś mocny ból, ale trochę uciążliwe. Czyli może też przez inozytol, bo ostatnio biorę większą dawkę.

Do góry