reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
No i koniec marzeń dziewczyny... to hardcorowy pms niestety... nie ma złudzeń, a cycki jak bolały tak bolą, w brzuchu kłuje jak kłuło... ciąża utojona jak nic...
Zobacz załącznik 1714526
Ehh :( Dlatego wg mnie te pinki strumieniowe nie są dobre do wykrywania tak wczesnej ciąży. Ja im wierzę dopiero wtedy, kiedy jest kreseczka bez rozbierania i przypatrywania się i jak wyszła w ciągu 5 minut. Bo one lubią dawać takie dziwne cienie

Ja mam jutro monitoring i ciekawa jestem, czy w ogóle rosną te pęcherzyki. Jak na złość przesyłka z testami owu jest opóźniona, a chciałam sobie porównać wybarwienie kreski do tego, co będzie widać na usg

Mi mąż odebrał moje owulaki z paczkomatu, jejku do kolejnych płodnych niemal miesiąc... 😒 najważniejsza wizyta w piatek, zobaczymy jaki plan bedzie na tą boreliozę

Hey nie jesteś zapisana .
Jesli masz pozytywny test to idz na kwietniowe mamy .
Tu dziewczyny starają się latami
Są po poronieniach i oczekują pozytywnego testu
Nie wiem co to znaczy że nie jestem zapisana dopiero odpaliłam to forum. Tak się składa że też staram się latami. Ale dobrze nie będę się już udzielała, przepraszam.

Nie wiem co to znaczy że nie jestem zapisana dopiero odpaliłam to forum. Tak się składa że też staram się latami. Ale dobrze nie będę się już udzielała, przepraszam.
Na początku jest regulamin wystarczy cofnąć się do pierwszej strony .Nie masz za co przepraszać jesli pozytywny test to są kwietniowe mamy

Zapraszam na mamusie 😊 tam już mamy pozytywne bety i testy, możemy się dzielić emocjami 😊 tu zapisujesz się przed pierwszym testowaniem poporostu 😊
Znajdz wątek kwietniowe mamy 2026

reklama
Zapraszam na mamusie 😊 tam już mamy pozytywne bety i testy, możemy się dzielić emocjami 😊 tu zapisujesz się przed pierwszym testowaniem poporostu 😊
Rozumiem
ale ja jeszcze nie byłam na becie. Tak jak pisałam idę dopiero jutro.

Do góry