Angiee
Fanka BB :)
BiednaTak. Wiem, bez sensu. Ale wiem tez co sie bedzie dzialo wieczorem. Serce pompuje, leb peka, bierze na rzyganie i cisnie w klacie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BiednaTak. Wiem, bez sensu. Ale wiem tez co sie bedzie dzialo wieczorem. Serce pompuje, leb peka, bierze na rzyganie i cisnie w klacie.
Ale pismo masz ładneTak to wygladalo z synem. Odstep godzin, po lewo % z kalkulatora Luny, po prawo z tego najczesciej uzywanego. Corke policzta se same. Jak juz stary liczy procenty to znaczy ze jest barzziej zesrany ode mnie
Wieeeedzialam ze ktos to napisze <skromnis>Ale pismo masz ładne![]()
Po japońsku -jako tako. Czas jakiś leci - jutro chyba będzie trudniej
Hey nie jesteś zapisana .hej dziewczyny jestem tu nowa i jutro idę na betę zobaczymy co wyjdzie![]()
Dla mnie to jest chyba najbardziej bolesna część tych starań, bo mój synek też już od dłuższego czasu wspomina o dzidziusiu, mówi że będzie mu pokazywał zabawki, przytulał jak będzie płakał itp. On jest tak bardzo empatyczny, jak widzi jakieś młodsze dzieci to od razu chce je przytulać, pomagać im a sam ma dopiero 3 latka. Serce mi się łamie jak o tym myślęAha i moja córka upiera sie że bedzie mieć rodzeństwo. Będzie chłopiec i dziewczynka i mają sie nazywać Marcel i Marcelinaa wczoraj smutkała tacie ze ona chce juz mieć tą siostrę
Mloda no jakby Ci to powiedziec, robimy cały czas![]()