kami1094
Fanka BB :)
U mnie była 6,70, potem 42, kolejne 120. W odstępie 48h. Więc nigdy nie spektakularnie.Ja wiem ze zwalnia. Ale nie wydaje mi sie, ze na poziomie 100.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie była 6,70, potem 42, kolejne 120. W odstępie 48h. Więc nigdy nie spektakularnie.Ja wiem ze zwalnia. Ale nie wydaje mi sie, ze na poziomie 100.
Poczekać na rozwinięcie sytuacji.Mowilam…Ale serio u nas w rodzinie wiecej martwych urodzen i poronien niz zywych. Ja nigdy nie mialam biochemicznej, ani nic. Dlatego od poczatku czulam, tak w srodku, ze cos mi nie gra. Ja nie wiem teraz co mam robic.
Bo się od Ciebie czarnowidztwa nauczyłMoj spisal te ciaze na straty.
Ogromny to malo powiedziane.Poczekać na rozwinięcie sytuacji.
Nic nie zrobisz teraz .
Czas
Czas
I spokój
Stres jest ogromny podejrzewam.
Kur*wa czekajcie. Jak mi mala zejdzie z kolan to Wam to rozrysuje.Bo się od Ciebie czarnowidztwa nauczyłprzecież wszystkie wpisujemy w gpt dane, które podałaś
![]()
Polać jejOstatni raz powtórzęzawsze zwalnia, bo niemożliwe żeby były non stop przyrosty rzędu 400-500%. To dopiero byłoby niepokojące - zaśniady i inne historie. Zobacz sobie jak bardzo ponad normę jesteś, mimo że zbadałaś po 20h(!) a nie po 48. Jutro w kalkulator wczorajszy i jutrzejszy przyrost i na tej podstawie wyrokuj. I pamiętaj, że my tu wszystkie za taki przyrost byśmy się dały pokroić.
To, że miałaś inne oczekiwanie nie znaczy, że medycznie jest coś nie w porządku, naprawdę.
![]()
Widzę kombinujesz jak jaMnie by pasowało żeby ten sierpniowy transfer się udał bo z terminem porodu na maj od razu mam prezent dla męża na naszą rocznicę ślubu![]()
to ja dołączam hahaWidzę kombinujesz jak ja![]()