@marietta2112 a Twoja beta już jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee... byłam o 13 więc nie wiem kiedy będzie wynik... zawsze chodziłam na 7 i bylo po 14-15...@marietta2112 a Twoja beta już jest?
A będziesz jeszcze sikać kontrolnie czy już czekamy na krew spokojnie? Ja nie namawiam jak coś, tylko z ciekawości już pytamNieee... byłam o 13 więc nie wiem kiedy będzie wynik... zawsze chodziłam na 7 i bylo po 14-15...
Tu sa jakies popierdolone wartosci. Jade na dwa kalkulatory. Ten "glowny" z ktorego korzystamy najczesciej i ten, na ktorym liczyla @Lunaa09Czekamy![]()
Zahaczę o Rossmann i kupie facelle jak będą, w domu mam z 20 innych, ale co tam, może te się lepiej wybarwiają...A będziesz jeszcze sikać kontrolnie czy już czekamy na krew spokojnie? Ja nie namawiam jak coś, tylko z ciekawości już pytam![]()
Mam na razie syna. Ale Dziewczyny… wiecie ze jestem jebnieta prawda? Jestesmy w drodze na szpital. Chce zobaczyc w ktora to strone idzie.