white_lotus
Fanka BB :)
Zawsze nia bylas skoncz juz wreszcie snicBoys to chyba o Tobie śpiewali "jesteś szalonaaaa"...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze nia bylas skoncz juz wreszcie snicBoys to chyba o Tobie śpiewali "jesteś szalonaaaa"...![]()
Wow, serio? Ale co ci w szpitalu zrobią? Będą Cię pewnie musieli przyjąć na oddziałMam na razie syna. Ale Dziewczyny… wiecie ze jestem jebnieta prawda? Jestesmy w drodze na szpital. Chce zobaczyc w ktora to strone idzie.
Te co mam to w ciazy nie mozna. Tzn nie powinno sie. Jesli ktos ma nerwice lekowa plus, tak jak ja, nadmierna kontrole to to tak nie wyglada prosto. Ja bym chciala wytrzymac do jutra ale przez niepewnosc dostaje do glowy. 3 lipca wlasnie w ten sposob wyladowalam z podejrzeniem… udaru.@white_lotus moim zdaniem niepotrzebnie poszłaś dzisiaj na te betę, bo jednak nie bez powodu nie porównuje się przyrostów w tak krótkim czasie. Rozumiem stres i niepokój, ale i tak już teraz nie masz na to wszystko żadnego wpływu, więc postaraj się jakoś zająć sobie myśli do jutra. Nie masz żadnych leków uspokajających?
Nie. Jest calodobowe ale za to +70% cenyWow, serio? Ale co ci w szpitalu zrobią? Będą Cię pewnie musieli przyjąć na oddział
Współczuję Ci bardzo, bo strasznie to brzmiTe co mam to w ciazy nie mozna. Tzn nie powinno sie. Jesli ktos ma nerwice lekowa plus, tak jak ja, nadmierna kontrole to to tak nie wyglada prosto. Ja bym chciala wytrzymac do jutra ale przez niepewnosc dostaje do glowy. 3 lipca wlasnie w ten sposob wyladowalam z podejrzeniem… udaru.
Aa w sensie że badasz betę?Nie. Jest calodobowe ale za to +70% ceny
Tak. To wszystko sie zaczelo po wypadku samochodowym. Gdzie niewiele brakowalo.Współczuję Ci bardzo, bo strasznie to brzmiW sensie mam na myśli to, jak się teraz czujesz
Tak. Wiem, bez sensu. Ale wiem tez co sie bedzie dzialo wieczorem. Serce pompuje, leb peka, bierze na rzyganie i cisnie w klacie.Aa w sensie że badasz betę?