white_lotus
Fanka BB :)
Ja 9Ja Ciebie rozumiem, bo ja wpadłam w jakaś psychozę po śmierci mamy..powoli sie wycisza, ale to już 7 lat...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 9Ja Ciebie rozumiem, bo ja wpadłam w jakaś psychozę po śmierci mamy..powoli sie wycisza, ale to już 7 lat...
I to moj jedyny punkt zaczepieniaAle z synem Ci przyrastało wcale nie tak hardcorowo....
EhhNo i koniec marzeń dziewczyny... to hardcorowy pms niestety... nie ma złudzeń, a cycki jak bolały tak bolą, w brzuchu kłuje jak kłuło... ciąża utojona jak nic...
Zobacz załącznik 1714526
Nie wiem co to znaczy że nie jestem zapisana dopiero odpaliłam to forum. Tak się składa że też staram się latami. Ale dobrze nie będę się już udzielała, przepraszam.Hey nie jesteś zapisana .
Jesli masz pozytywny test to idz na kwietniowe mamy .
Tu dziewczyny starają się latami
Są po poronieniach i oczekują pozytywnego testu
Na początku jest regulamin wystarczy cofnąć się do pierwszej strony .Nie masz za co przepraszać jesli pozytywny test to są kwietniowe mamyNie wiem co to znaczy że nie jestem zapisana dopiero odpaliłam to forum. Tak się składa że też staram się latami. Ale dobrze nie będę się już udzielała, przepraszam.
Zapraszam na mamusieNie wiem co to znaczy że nie jestem zapisana dopiero odpaliłam to forum. Tak się składa że też staram się latami. Ale dobrze nie będę się już udzielała, przepraszam.
RozumiemZapraszam na mamusietam już mamy pozytywne bety i testy, możemy się dzielić emocjami
tu zapisujesz się przed pierwszym testowaniem poporostu
Znajdz wątek kwietniowe mamy 2026
ale ja jeszcze nie byłam na becie. Tak jak pisałam idę dopiero jutro.Zapraszam na mamusietam już mamy pozytywne bety i testy, możemy się dzielić emocjami
tu zapisujesz się przed pierwszym testowaniem poporostu
Znajdz wątek kwietniowe mamy 2026