reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Kurczę, jak w piątek 8dc nie było jeszcze pęcherzyka dominującego i wszystkie były poniżej 10mm to dziś w 12dc raczej mała szansa, żeby było blisko owulacji, prawda? Bo męża dziś nie mam wieczorem 😅

Kurczę, jak w piątek 8dc nie było jeszcze pęcherzyka dominującego i wszystkie były poniżej 10mm to dziś w 12dc raczej mała szansa, żeby było blisko owulacji, prawda? Bo męża dziś nie mam wieczorem 😅
Wcale nie, pęcherzyk dominujący przeważnie przy 28 dniowym cyklu wyłania się koło 10dc. 🤗

Wcale nie, pęcherzyk dominujący przeważnie przy 28 dniowym cyklu wyłania się koło 10dc. 🤗
No ale chodzi mi o to, że dziś w 12dc ten pęcherzyk chyba nie jest na tyle duży, żeby pęknąć do jutra? 😬 bo jak zmarnujemy ten cykl to się chyba zastrzelę 🤣
Ale wątpię, bo ostatnio w cyklu stymulowanym miałam owulację w 15dc

No ale chodzi mi o to, że dziś w 12dc ten pęcherzyk chyba nie jest na tyle duży, żeby pęknąć do jutra? 😬 bo jak zmarnujemy ten cykl to się chyba zastrzelę 🤣
Ale wątpię, bo ostatnio w cyklu stymulowanym miałam owulację w 15dc
Nie no, na pęknięcie wierzę, że za wcześnie. 😀
Ku*wa co za miesiąc, jedni się chcą zakopywać, drudzy zastrzelić 😂😂😂😂

Nie. W terapii jestem, ale to dziala na to co znam. Nie na to co „nowe i niepewne”
Season 2 Friends Tv Show GIF by Friends

reklama
Ja nie mogę.. no nie nadrobię Was 🫣
Ostatnio z pracy do pracy.. dzisiaj chodzę jak osa bo pojutrze mam kolonoskopię i gastroskopie i już mało co mogę jeść, a jutro idę na 12 godz do pracy i czekają mnie galaretki, bulion i woda.. umreeee 😣

Dostałam miesiączkę w niedzielę, chyba. 1 dzien plamienie mocne, 2 krwawienie mniejsze niż zwykłe, dzisiaj plamienie większe 😏 i o co chodzi. W tamtym cyklu wyciągnęłam wkładkę miedzianą 5letnią wiec może ona jest winowajcą..

Do góry