A bo ja wiema gdzie miałaś łożysko? Bo jak jest na przedniej ścianie to właśnie bardzo lekko czuć.
reklama
LiliankaKornelka
Moderator
to mysle ze bylo na przodzieA bo ja wiemNie kojarzę, żeby lekarze mnie o tym informowali, ale możliwe, że tak właśnie było, bo naprawdę nie odczuwałam żadnych ruchów poza tymi delikatnymi, które jedynie widziałam.
W sumie fajna taka atrakcja, widziałam takie akcje tylko na filmikach, ale pewnie na dłuższą metę mało przyjemneto mysle ze bylo na przodziekoleżanka miała i tak samo opisywała. Ja mam na tyle znowu i Jezu z dala ludzie widzieli jak mi sie bobas kręcił i nogi wystawiał xd
LiliankaKornelka
Moderator
no pod koniec bolało strasznieW sumie fajna taka atrakcja, widziałam takie akcje tylko na filmikach, ale pewnie na dłuższą metę mało przyjemne![]()
Kasienkaol
Fanka BB :)
Dziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?
LiliankaKornelka
Moderator
takDziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()
ziutkaKA
Ja juz tez, tez wlasnie wieczorem jak jestem bardziej ‚napompowana’Dziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()
LiliankaKornelka
Moderator
Mnie trzyma wstręt do mięsa. Ale dzisiaj zrobiłam spaghetti i mówię „a dobra, spróbuję i zjem trochę”… Jezu jak ja się źle czułam. To ze mdłości to jedno. Czułam się wzdęta, miałam zgagę a w pewnym momencie to mi się tak słabo i zimno zrobiło że leżałam pod kocem z termometrem bo myślałam że dostałam gorączki…. 

reklama
Hankaa
Ja sie lapieDziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()