A bo ja wiema gdzie miałaś łożysko? Bo jak jest na przedniej ścianie to właśnie bardzo lekko czuć.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bo ja wiema gdzie miałaś łożysko? Bo jak jest na przedniej ścianie to właśnie bardzo lekko czuć.
to mysle ze bylo na przodzieA bo ja wiemNie kojarzę, żeby lekarze mnie o tym informowali, ale możliwe, że tak właśnie było, bo naprawdę nie odczuwałam żadnych ruchów poza tymi delikatnymi, które jedynie widziałam.
W sumie fajna taka atrakcja, widziałam takie akcje tylko na filmikach, ale pewnie na dłuższą metę mało przyjemneto mysle ze bylo na przodziekoleżanka miała i tak samo opisywała. Ja mam na tyle znowu i Jezu z dala ludzie widzieli jak mi sie bobas kręcił i nogi wystawiał xd
no pod koniec bolało strasznieW sumie fajna taka atrakcja, widziałam takie akcje tylko na filmikach, ale pewnie na dłuższą metę mało przyjemne![]()
takDziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()
Ja juz tez, tez wlasnie wieczorem jak jestem bardziej ‚napompowana’Dziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()
Ja sie lapieDziewczyny, a łapiecie się już mimowolnie za brzuszki?![]()