reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Kurde, podpowiedzcie mi czy iść dzisiaj na wizytę? Byłam w środę i były te dwa pęcherzyki, wczoraj 9:30 podałam zastrzyk ale jeszcze nie czułam owu, zresztą podobno te pęcherzyki najczęściej pękają po 36h. I teraz nie wiem jaki jest sens, żeby iść dzisiaj tak jak mnie gin zapisał bo i tak będę musiała iść jeszcze raz sprawdzić czy pękły. Iść czy szkoda kasy?

Ogólnie zauważałam że od wczoraj częściej sikam, mam wrażenie że prawie nic w pęcherzu nie może zostać i dość mocno kłuje mnie prawy bok, czasami piecze, mam nadzieję że to dobre sygnały.

@white_lotus daj znać jak się czujesz, @callina patyki gotowe na jutro?
niee, szkoda kasy na patyki 😁 gdybym nie minęła się z owulacją to może bym zakupiła jakieś nie chińskie 😄 a po za tym ból brzucha się zaczyna więc mam nadzieję, że będzie w końcu okres, bo trochę na niego czekam 😂 już powinien się kończyć, a tu dalej nie ma

ale zauważyłam zależność, że jak wpisuję się na testowanie to dokładnie wtedy przychodzi 😂 a jak na ławeczkę to się cykl przesuwa 😂 także chyba tym razem się już wpisywać nie będę w ogóle 😂😂😂 tylko jak wtedy będę z wami pisać 🤔

Dzień dobry w sierpniu 🤞🏻🤞🏻
@niezapominajka876 mega gratulacje!!!! I spokojnego wypoczynku!

My jutro wracamy, sierpień miesiącem lekarzy, wzięłam się w końcu za zęby, no i okulista bo okazało się że mam już minusy na obu oczach i astygmatyzm sięga prawie -1 🤨
Jeszcze w poniedziałek wchodzą nam robić łazienkę, idealnie, wrócę z toną prania i będę bez pralki 🤣

reklama
W sumie zapytam jeszcze inaczej. Czy jeśli lekarz dziś na wizycie zobaczy, że pęcherzyki nie zbierają się do pęknięcia (bo to chyba będzie widać? Będę jakieś 31h po zastrzyku) to może podać drugi zastrzyk czy tak się raczej nie robi?

Do góry