reklama
CorgiMama
Zaciekawiona BB
No nie wiem czy z chłopcami gorzejMuszę trochę przetrawić tą wiadomość o chłopcunastawiłam się na dziewczynkę… ale z drugiej strony zanim miałam dziecko zawsze chciałam parkę… i będę mieć więc wiem że te mieszane uczucia są chwilowe
Tylko moja babcia mnie już wkurzyła .. „no wiesz chłopcy się gorzej chowają jak dziewczynki”![]()
Kasienkaol
Fanka BB :)
taki odruch obronny trochę w tłocznych miejscach… ostatnio zwróciłam uwagętakszczególnie w tłocznych miejscach i pod koniec dnia kiedy jest jak w jakimś 6-7 miesiącu xd
Kasienkaol
mam syna. To moja miłość i synuś mamusi…. Dokładnie….No nie wiem czy z chłopcami gorzejmoja siostra ma 2 córki i syna i to niebo a ziemia. Dziewczynki od zawsze były bardzo nerwowe i płaczliwe, a synuś to taki cycuś mamusi
Kasienkaol
A dziewczyny, które już znają płeć na 90% w którym tygodniu i dniu ciąży miałyście badanie? Mi nie potwierdził na 90% tylko że wskazuje ale nie ma żadnej pewności.
Aewea
u mnie dzisiaj 12+4 z usg. Ja też nie biorę tej informacji tak za pewnik, poczekam aż będzie dokładnie widać jajca na usgA dziewczyny, które już znają płeć na 90% w którym tygodniu i dniu ciąży miałyście badanie? Mi nie potwierdził na 90% tylko że wskazuje ale nie ma żadnej pewności.

LiliankaKornelka
Moderator
z tego badania 13+4 i zostanę już przy tej dacieA dziewczyny, które już znają płeć na 90% w którym tygodniu i dniu ciąży miałyście badanie? Mi nie potwierdził na 90% tylko że wskazuje ale nie ma żadnej pewności.

Aewea
ja nie mam porównania, ale mam wrażenie, że u chłopa jest taka prosta instrukcja obsługi, nawet przy podcieraniu. Nasłuchałam się, że u dziewczynek te wszystkie zakamarki itp są uciążliwe przy kupce. No ale raczej nie będzie mi dane tego doświadczyć. U nas drugie dzieci to będzie raczej ostatnie. Chyba, że nam się zmieni za kilka latNo nie wiem czy z chłopcami gorzejmoja siostra ma 2 córki i syna i to niebo a ziemia. Dziewczynki od zawsze były bardzo nerwowe i płaczliwe, a synuś to taki cycuś mamusi

LiliankaKornelka
Moderator
ja mysle ze to i tak zalezy od dziecka ale samo takie gadanie jest straszne i bardzo nie lubię tego. Bo tu nie chodziło o samą obsługę tylko o „chowanie” czyli zachowania dziecka. Że dziewczynki pewnie grzeczniejsze bla bla… a to wiadomo że zależy od dziecka…ja nie mam porównania, ale mam wrażenie, że u chłopa jest taka prosta instrukcja obsługi, nawet przy podcieraniu. Nasłuchałam się, że u dziewczynek te wszystkie zakamarki itp są uciążliwe przy kupce. No ale raczej nie będzie mi dane tego doświadczyć. U nas drugie dzieci to będzie raczej ostatnie. Chyba, że nam się zmieni za kilka lat![]()
reklama
ziutkaKA
No wlasnie nie wiemPieprzenie.. skąd niby takie wnioskio ivf duzo ciekawych historii mozna przeczytać co nie znaczy ze jest prawdą
Czy to jest prawda, kiedys slyszalam takie cos. Sama mam dziecko z in vitro