callina
Fanka BB :)
@Eveline.eve mogłabyś mi pokazać zdjęcie swojego fałszywego testu? i jaka beta u ciebie była ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Eveline.eve mogłabyś mi pokazać zdjęcie swojego fałszywego testu? i jaka beta u ciebie była ?
Mogło tak być, myślę że tak wyraźna kreska by nie spadła do zera.ale kurcze to chyba niemożliwe żeby nie było w krwi nic a Chińczyk pokazał .. trochę mi się to nie klei..ale mam rozwalony mózg
![]()
Rozważasz pobranie w innym labie żeby wykluczyć błąd laboratorium? Albo po prostu kupno testu sprawdzonej marki? Może to Cię uspokoi?ale kurcze to chyba niemożliwe żeby nie było w krwi nic a Chińczyk pokazał .. trochę mi się to nie klei..ale mam rozwalony mózg
![]()
Jutro pewnie kupię inny test. Chyba, że okres przyjdzie. Teraz jestem poza domem i nie mam jak kupić, zatestowacRozważasz pobranie w innym labie żeby wykluczyć błąd laboratorium? Albo po prostu kupno testu sprawdzonej marki? Może to Cię uspokoi?
No dla mnie niestety ten wynik nie pozostawia złudzeń.Nie jest możliwe, żeby przy ujemnej becie kreska na teście była „prawdziwa”. O różnych dziwnych testach no na Allegro są opinie pt.: „nawet woda jest w ciąży!!!”.
Przykro mi, że tak trafiłaś.
Biochem absolutnie nie wchodzi w grę przy takim wyniku z krwi.
Nie ma też możliwości, że miałaś dodatnią betę i np zdążyła spaść w godzinę od momentu testu do momentu pobrania, bo podejrzewam, że taki scenariusz możesz rozważać.
Powiem ci, że mi nawet nie jest jakoś smutno, bo w ogóle ten cykl skazałam na starty tylko teraz będę zachodzić w głowę o co chodzi..@callina przykro mi że i Ciebie spotkało gorzkie rozczarowanie wadliwym testem
Ach cisną się na usta różne słowa![]()
Dziękuję za podlinkowanie, już kojarzę sytuację
Nie wiem czemu wolisz sobie wkręcać biochemy, a teraz jeszcze choroby.Jutro pewnie kupię inny test. Chyba, że okres przyjdzie. Teraz jestem poza domem i nie mam jak kupić, zatestowac
Tylko kurczę wcześniej te testy nic nie pokazywały a dziś taka kreska więc dziwne to jest. Może jestem na coś chora
BŁĄD W LABIE TO W OGOLE CHYBA KOSMOSwykluczam raczej