reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

Jestem w szoku , skoro tydzień no może półtora temu był negatywny a teraz pozytywny to chyba tak wypadnie 😅 kurczaki ale niespodzianka
ja miałam negatywny test w piątek, nawet wizytę u lekarza miałam i twierdził że nie widzi nic wskazującego na okres a w niedzielę były 2 kreski ☺️ fakt że słabe ale były ☺️
Gratuluję i trzymam kciuki aby tym razem było dobrze ❤️

reklama
ja miałam negatywny test w piątek, nawet wizytę u lekarza miałam i twierdził że nie widzi nic wskazującego na okres a w niedzielę były 2 kreski ☺️ fakt że słabe ale były ☺️
Gratuluję i trzymam kciuki aby tym razem było dobrze ❤️
Dziekuje bardzo , też mam nadzieje że wszystko będzie dobrze ale boje się bety po ostatnim. Także życzę powodzonka

Hej dziewczyny , nie wiem czy mnie pamiętacie , byłam na grupie i poroniłam wczesna ciążę samoistnie 19.06. miałam od początku zła betę , obeszło się bez czyszczenia bo oczyściło się samo, martwiłam się jednak i czekam na wizytę bo do teraz nie mam okresu. Tydzień temu oczekując na kolejne USG postanowiłam zrobić test , wyszedł negatywny a oto test z dzisiaj , robiłam godzinę temu i jestem w ciężkim szoku , dwie mocne kreski od razu się pokazały. Czy to możliwe zajść w ciążę po poronieniu jeśli nie wrócił mi się okres ??? Jestem w ciężkim szoku ...
wow! Gratulacje! Oczywiście że możliwe, po poronieniu i oczyszczeniu, wystąpiła owulacja przed kolejnym okresem:))) i była trafiona 🩷
Mówią że najłatwiej zajść po poronieniu :)

Hej dziewczyny dzisiaj zaczęłam plamić na lekko brązowawy kolor nie jest to obfite ale raczej na papierze jak się podcieram.Obawiam sie trochę czy to nie poronienie czy może krwawienie implantacyjne , dodam że testy przed tym olśnieniem miałam pozytywne

Hej dziewczyny dzisiaj zaczęłam plamić na lekko brązowawy kolor nie jest to obfite ale raczej na papierze jak się podcieram.Obawiam sie trochę czy to nie poronienie czy może krwawienie implantacyjne , dodam że testy przed tym olśnieniem miałam pozytywne
Moj gin zawsze mówił , że brązowe plamienie to stara krew , więc może to z implantacji zarodka

Hej,

Jak dzisiaj u Ciebie? Jak się czujesz?

Możliwe, że to implantacyjne. W obu poprzednich ciążach miałam na samym początku takie plamienie.

reklama
Hej,

Jak dzisiaj u Ciebie? Jak się czujesz?

Możliwe, że to implantacyjne. W obu poprzednich ciążach miałam na samym początku takie plamienie.
Możliwe bo to naprawdę znikome brunatne plamki i na papierze jasno przezroczysto różowe ale to dopiero przy podparciu , jutro jadę z obić betę i progresteron bo w sobotę było pozamykane , pojutrze beta i lekarz prywatnie

Do góry