Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już przebieram nogamiNo to do roboty!![]()
no i pięknie!Ja już przebieram nogami![]()
Dzisiaj 13no i pięknie!
ja to się cieszę, że tak szybko pik był to będzie szybko okres
U ciebie który dzień cyklu?
Nie no, w 13dc pik to jakie krótkie - książkowoDzisiaj 13ja mam krótkie cykle ale za każdym razem trzymam kciuki za ten mój pik
![]()
Dobrze, że nie w 23 jak u mnie ostatnioDzisiaj 13ja mam krótkie cykle ale za każdym razem trzymam kciuki za ten mój pik
![]()
Dziękuję Kami no takNie no, w 13dc pik to jakie krótkie - książkowo![]()
Nooooo szalejesz z tą długościąDobrze, że nie w 23 jak u mnie ostatnio![]()
Tez sie dobrze zapowiadalo, ale jednak nie wszyscy ludzie sa tak mili, pomocni i wspanialomyslni jak jaTeż tak miałam w ostatniej z której się zwolniłamCieszę się, że miałam taka opcję bo bym się tam nerwowo wykończyła a tak dobrze się zapowiadało
![]()
No ale zeby samemu sobie takie glupoty opowiadac?!Dziękuję Kami no takbo wiesz ja sobie kiedyś kiedyś ubzdurałam że jak tu prawie czterdziecha na karku to pewnie coś nie halo z hormonami i tak dalej
potem sobie po łapach dałam za te brednie w mojej głowie i czasami wymsknie mi się jakiś bełkot
![]()