reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Czyli jest szansa, jak coś było 10 i 12 😈🤣🤣🤣🤣
Nie no, muszę się nauczyć tego całego testowania
Nie u każdego pik utrzymuje się długo - u niektórych parę dni, u innych parę godzin. Owu najczęściej 27-36h licząc od początku piku - dlatego liczymy od pierwszego pozytywu. Przy krótkim piku testowanie raz dziennie może nie zdać egzaminu, bo po prostu możesz go łatwo przegapić.
Co do szans - skoro był seks, to szansa jest zawsze. ;)

reklama
Nie u każdego pik utrzymuje się długo - u niektórych parę dni, u innych parę godzin. Owu najczęściej 27-36h licząc od początku piku - dlatego liczymy od pierwszego pozytywu. Przy krótkim piku testowanie raz dziennie może nie zdać egzaminu, bo po prostu możesz go łatwo przegapić.
Co do szans - skoro był seks, to szansa jest zawsze. ;)
Dzięki dziewczyny za informacje🫣 człowiek uczy się przez całe życie 😅

Ja cos czuje, ze najblizsze 2 tygodnie o ile nie dluzej moge na spokojnie leciec bez kawy.. tylko przekrocze prog pracy i cisnienie jakby ze 3 razy wyzsze :/

Też tak miałam w ostatniej z której się zwolniłam 😅 Cieszę się, że miałam taka opcję bo bym się tam nerwowo wykończyła a tak dobrze się zapowiadało 😏

reklama
No to chyba jutro albo jeszcze w nocy będzie pikuś kochany 😄

Ostatni test zrobiony 5 minut temu i jak to u mnie bywa wcześniej totalnie nic a rach ciach mam pik 😁

Sprawdzę jeszcze wieczorem i jutro rano z drugiego siku ale znając siebie to pik tuż tuż 🤭

Załączniki

• 20250819_172323.jpg
    20250819_172323.jpg
    431,3 KB · Wyświetleń: 2
Do góry