Angiee
Fanka BB :)
To dobrze! Ja coś czuję, że jeszcze pod koniec miesiąca będzie tutaj sporo serduszekObudziłam się dzisiaj z małą brązowa plamą na bieliźnie i bólami okresowymia do dopiero 7dpo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze! Ja coś czuję, że jeszcze pod koniec miesiąca będzie tutaj sporo serduszekObudziłam się dzisiaj z małą brązowa plamą na bieliźnie i bólami okresowymia do dopiero 7dpo
Oby! Ja to już ten miesiąc nic nie wniosek nowego ale tak liczę na Wasze kreseczki.To dobrze! Ja coś czuję, że jeszcze pod koniec miesiąca będzie tutaj sporo serduszek![]()
Staram się nie nastawiać za bardzo, żeby w razie czego nie czuć zbyt dużego rozczarowaniaTo dobrze! Ja coś czuję, że jeszcze pod koniec miesiąca będzie tutaj sporo serduszek![]()
I już po bóluObudziłam się dzisiaj z małą brązowa plamą na bieliźnie i bólami okresowymia do dopiero 7dpo
ja też liczę tutaj na najwięcej kresekOby! Ja to już ten miesiąc nic nie wniosek nowego ale tak liczę na Wasze kreseczki.
Obyś miała racjęTo dobrze! Ja coś czuję, że jeszcze pod koniec miesiąca będzie tutaj sporo serduszek![]()
To tak jak ja. W zeszłym miesiącu za duże parcie miałam na pozytyw i potem gorzko musiałam przełknąć porażkę. @kami1094 wie, bo na priv pisałyśmy sporo potem...Staram się nie nastawiać za bardzo, żeby w razie czego nie czuć zbyt dużego rozczarowania![]()
A to mnie tak zaciąga co jakiś czas, chwila spokoju i znowu czuję mikroskurcze. W zeszłym cyklu też tak było, więc biorę to za efekt wzrostu progesteronu po owulacji po prostu.I już po bólu![]()