Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No patrz na też ostatnio nie mogę spać w tych godzinach nie wiem czy to moja głowa robi .. budzę się , myślę cały czas żeby tylko było dobrzeDobrze, tylko zmęczona bo nie mogłam w nocy zasnąć od 1 do 4:50![]()
Hejka@kaska1 jak się dziś czujesz?![]()
Musisz troszkę odpuścić swojej głowie. Wiem łatwo powiedzieć... Może kąpiel?Dobrze, tylko zmęczona bo nie mogłam w nocy zasnąć od 1 do 4:50![]()
To faktycznie może być frustrujące. Współczuję Ci serdecznie.O pierwsze
O to szybko dostałaś, mi wczoraj zrobili cały panel w szpitalu i mocz też pobrali, więc na razie mam spokój, jedynie mój ginekolog powiedział żebym zrobiła jeszcze ft3, ft4 i atpo na wizytę za dwa tygodnieNo patrz na też ostatnio nie mogę spać w tych godzinach nie wiem czy to moja głowa robi .. budzę się , myślę cały czas żeby tylko było dobrze
Hejka
Dobrze na badaniach dziś byłam znów bo dostałam już na HIV tsh mocz hcv i inne te co się robi już ciążowe szybko ale jak dał i na NFZ to trzeba korzystać![]()
Ostatnio mam tej krwi spuszczone![]()
Zastanawiam się jeszcze czy jutro nie iść na powtórkę betyczy ma sens ...
@Gryfin a jak ty się czujesz ? Czy dziś lepiej ?