reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Dobrze, tylko zmęczona bo nie mogłam w nocy zasnąć od 1 do 4:50 😮‍💨
No patrz na też ostatnio nie mogę spać w tych godzinach nie wiem czy to moja głowa robi .. budzę się , myślę cały czas żeby tylko było dobrze 🙈
@kaska1 jak się dziś czujesz? 😊
Hejka
Dobrze na badaniach dziś byłam znów bo dostałam już na HIV tsh mocz hcv i inne te co się robi już ciążowe szybko ale jak dał i na NFZ to trzeba korzystać 🤣
Ostatnio mam tej krwi spuszczone 🤪
Zastanawiam się jeszcze czy jutro nie iść na powtórkę bety 🧐🤔 czy ma sens ...

@Gryfin a jak ty się czujesz ? Czy dziś lepiej ?

Cześć dziewczyny. Ja dziś poległam i poszłam spać jak mąż wyszedł do pracy 😅 wczoraj wrócił z winkiem i czipsami, to żal było odmówić 😅
Witam się z kawusią, dziś chyba piękny dzionek będzie. Mam w planach zrobić ciasto ze śliwkami, zabrać berbecia na plac zabaw a potem zebranie w zerówce 🙄
Wiecie co mnie wkurza? Że człowiek już szkołę skończył a będzie musiał tyle lat wstawać jeszcze "do szkoły" 🤣🤣

A zastanawiałam się, bo jestem zielona. Nie korzystałam nigdy z takich rzeczy na NFZ, wszystko prywatnie i stwierdziłam że basta.
Co mogę, co warto wyłudzić od rodzinnego? 😂 Jakie badania krwi? Jak powiem że się staram o ciążę? A na bete dałby skierowanie?
Już jakiś czas temu robiłam sobie full pakiet, no to takie se te wyniki.
Ferrytyna 14, żelazo 125.
Ft3 2,8
Ft4 0,95
TSH 2,22
WitD 28,5 🥲
Wit B12 399

No patrz na też ostatnio nie mogę spać w tych godzinach nie wiem czy to moja głowa robi .. budzę się , myślę cały czas żeby tylko było dobrze 🙈

Hejka
Dobrze na badaniach dziś byłam znów bo dostałam już na HIV tsh mocz hcv i inne te co się robi już ciążowe szybko ale jak dał i na NFZ to trzeba korzystać 🤣
Ostatnio mam tej krwi spuszczone 🤪
Zastanawiam się jeszcze czy jutro nie iść na powtórkę bety 🧐🤔 czy ma sens ...

@Gryfin a jak ty się czujesz ? Czy dziś lepiej ?
O to szybko dostałaś, mi wczoraj zrobili cały panel w szpitalu i mocz też pobrali, więc na razie mam spokój, jedynie mój ginekolog powiedział żebym zrobiła jeszcze ft3, ft4 i atpo na wizytę za dwa tygodnie 🙂 jeśli da Ci to spokój ducha, że beta dobrze przyrasta to pewnie idź 🙂 a jak procentowo wyglądał ten przyrost? Obliczyłaś sobie?

Nie no, ja uwielbiam mojego pecha. Maz wyjechałam 2 dni temu, został mi tydzien urlopu i jeblo mi w lędźwiach. Nafaszerowałam się lekami, odgniewalam z pasem stabilizujacym i liczę ze przetrwam... choc z 4latką to raczej bedzie masakra

reklama
Do góry