reklama
Nie mam, jeśli chodzi o opis to mam tylko taki do wad genetycznych że jest niski . Nic więcejCzesc Gosia, czy masz moze opis jeszcze niżej, czy Twoje ryzyka sa określanie jako niskie czy pośrednie?
Ja mialam taki opis słowny ponizej
Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Zażywasz acard?Cześć wszystkim , termin na styczeń . Dużo stresu , trombofilia ciążowa i hashimoto . Do tego bardzo stresuje mnie wynik ryzyka preeklampsji . Czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami?
Nie , od początku ciąży Clexane 0,4 do tego luteina dopochwowo 200 mg raz dziennieZażywasz acard?
Lubiekluskikladzione
Przed 16tc powinno się włączyć w takiej sytuacji acardNie , od początku ciąży Clexane 0,4 do tego luteina dopochwowo 200 mg raz dziennie
ja robilam wes trio jak wyszedl autyzm u mojego synka. Ale teraz nowy partner i ten wes ma sie nijak bo nie znam genetyki partnera.No i amniopunkcja też nie wykrywa wszystkich chorób genetycznych. W ogóle najlepiej byłoby robić wes trioaczkolwiek nadal myślę, że warto zrobić zarówno test złożony jak i nipt- zawsze to szersza diagnostyka. Już tu kiedyś pisałam, że u mojej siostry USG I i II trymestru wyszły idealnie, ryzyka po papie niziutkie. Nieprawidłowości zaczęły wychodzić w 3 trymestrze, a dziecko ma bardzo ciężka chorobę genetyczną. Jeszcze zaznaczę, że USG robione przez chyba najbardziej cenionego profesora w Krakowie.
Lubiekluskikladzione
No tak, w takich przypadkach to wiadomo, że geny będą inneja robilam wes trio jak wyszedl autyzm u mojego synka. Ale teraz nowy partner i ten wes ma sie nijak bo nie znam genetyki partnera.
nagi🥀
Hej. Mam pytanie jakby do starszych ciążowo ode mnie
czy miała któraś z was bóle w górnej okolicy brzucha pod piersiami - chyba żołądek ? Utrzymuje się to od SB. Bóle nie są ciągle ale takie nawracające skurcze. Zioła nie pomagają ani espugast. Czy powinnam się martwić ?

reklama
Genadia
Na środku czy po prawej? Ja miałam pierwsze ataki woreczka żółciowego w pierwszej ciąży które objawiały się bólem najpierw na środku. Wydawało mi się, że fiszbiny biustonosza mnie uciskają. Potem po prawej stronie góry brzucha i na plecach. Wtedy jeszcze nie zdawałam sobie sprawy, że to to.Hej. Mam pytanie jakby do starszych ciążowo ode mnieczy miała któraś z was bóle w górnej okolicy brzucha pod piersiami - chyba żołądek ? Utrzymuje się to od SB. Bóle nie są ciągle ale takie nawracające skurcze. Zioła nie pomagają ani espugast. Czy powinnam się martwić ?