aiszka
Fanka BB :)
ja biorę raz dziennie wieczorem, już chyba 5 dzień i jest coraz lepiej30 czerwca.
Czy któraś z Was bierze bonjesta? Ile dziennie bierzecie? 1 czy 2?
dziewczyny które też to biorą, czy faktycznie nie jecie 2h przed zażyciem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja biorę raz dziennie wieczorem, już chyba 5 dzień i jest coraz lepiej30 czerwca.
1 wieczorem30 czerwca.
nawet nie doczytałam, że nie powinno się jeśćja biorę raz dziennie wieczorem, już chyba 5 dzień i jest coraz lepiej
dziewczyny które też to biorą, czy faktycznie nie jecie 2h przed zażyciem?
to cudownie bo muszę sobie jeszcze przed snem coś małego przekąsić żeby mi nie było niedobrze1 wieczorem
nawet nie doczytałam, że nie powinno się jeśćjem, zaraz po kolacji zażywam
działa jak złototo cudownie bo muszę sobie jeszcze przed snem coś małego przekąsić żeby mi nie było niedobrzea do tej pory tego przestrzegałam bo się bałam że nie zadziała
![]()
o nieA ja się tak cieszyłam, że nie mam żadnych objawów... nie miałam do dzisiaj. Mdłości i nudności przez cały dzień, na szczęście brz wymiotów. Tylko, że one są bez przerwy...
działa jak złoto
o niemoże nie będzie tak codziennie?
(ale jeśli bedzie, mamy z dziewczynami piguły do polecenia, nie martw się)
Oj tak, zdalka to zbawienie. Ja pracuję z domu ile wlezie. Za dwa tygodnie muszę poprowadzić prezentację przed całą firmą stacjonarnie w biurze i modlę się o brak mdłościWczoraj pojawiły sie koło 11, dziś na razie jest ok, czuję tylko głód, bo wczoraj zjadłam bardzo mało przez nie. Zobaczymy. Myślę o pracy zdalnej w tym tygodniu...
Mam w poniedzialek ginekologa moze poproszę w razie co o receptę.
My mamy jakieś roczne limity pracy zdalnej, na szczęście jeszcze całości nie wykorzystałam, ale myślę, że na ten tydzień wleci. Zawsze to jednak trochę lżej w domu jak w pracy.Oj tak, zdalka to zbawienie. Ja pracuję z domu ile wlezie. Za dwa tygodnie muszę poprowadzić prezentację przed całą firmą stacjonarnie w biurze i modlę się o brak mdłościNa co dzień nie potrzebuje L4, dobrze się czuję, ale na ten jeden dzień chętnie bym się ewakuowała...