reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Hej dziewczyny, przepraszam za brak aktywności w ostatnich dniach, ale pojawił mi się pierwszy i jedyny objaw ciąży.. bezsenność.. Codziennie budzę się koło 2/3, nieważne o której zasnę i powoli nie wiem co robić, bo później jestem jak neptyk w środku dnia. Narzekałam na braw objawów to mam. 😅 U mnie termin bez zmian 09.06, możliwe, że na prenatalnych coś się zmieni. :) Miłego dnia dla wszystkich!
Ja mam to samo, jestem mega zmęczona i najczęściej koło 20/21 już bym spała a o 2 się budzę i nie mogę zasnąć, kręcę się cały czas.. ja nie wiem jak to będzie później😖😵‍💫

reklama
Ja bezsenności nie mam, ale padam wieczorem już faktycznie 21-22.
Dzisiaj w kościele zrobiło mi się słabo i bałam się omdlenia... I nie bardzo rozumiem dlaczego, ponieważ wcześniej czułam się dobrze, tłoczno w kościele wcale nie było ani zbyt gorąco... A mimo wszystko musiałam 2-3 razy usiąść w ławce, bo nie mogłam dłużej ustać.

Planujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenę 😅 poza tym większość mam po synu

Wyglada na to ze czeka mnie wczesniejsza wizyta u lekarza. W zeszlym tygodniu dopadla mnie infekcja gardla i dostalam antybiotyk. Teraz odczowam infekcje intymna. To juz drugi raz gdy po doustnym antybiotyku lapie taka infekcje. Mam w domu zel ale zawiera nystatyne i nie wiem czy moge go uzywac.

Planujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenę 😅 poza tym większość mam po synu
Jesli chodzi o zakupy to narazie sie wstrzymuje. Nie pozwolilam nawet najmlodszej corce kupic smoczkow jak bylismy w rosmanie. Wiem ze znajoma ma dla mnie odlozona kamerke i monitor oddechu, z kolei druga ma na sprzedaz wozek ale narazie powiedzialam ze nic nie biore i zglosze sie do nich w okolicy marca kwietnia.

kurczę, z uwagi na to, że jeszcze tak wcześnie nie pomyślałam o tym. ale jak napisałaś, to przyszło mi do głowy, że mówiliśmy z mężem o jednej droższej rzeczy, której nie mieliśmy przy córeczce, a teraz byśmy chcieli - monitor oddechu Owlet. aż sprawdzę czy będzie jakaś okazyjna cena. nie mamy też gondoli i dostawki, ale chyba tym razem kupimy używki później, bo to na krótko :D

Wyglada na to ze czeka mnie wczesniejsza wizyta u lekarza. W zeszlym tygodniu dopadla mnie infekcja gardla i dostalam antybiotyk. Teraz odczowam infekcje intymna. To juz drugi raz gdy po doustnym antybiotyku lapie taka infekcje. Mam w domu zel ale zawiera nystatyne i nie wiem czy moge go uzywac.
Antybiotyki mocno potrafią wyjałowić organizm :/ Polecam brac probiotyki

reklama
Do góry